You know the story. Milan Jovanovic har ställt in sig på spel i Liverpool inför nästa säsong. Ingenting är påskrivet, men han är ”mentalt klar”, överens om kontraktsvillkoren och har genomgått den obligatoriska läkarundersökningen med klubben.

Eftersom ingenting är påskrivet fortsätter medierna att spekulera kring serben. Det senaste är att La Repubblica skriver att Rafa Benitez gör en ansträngning för att få Jovanovic till spanjorens nya klubb Inter.

Personligen är jag inte ett dugg förvånad över att de har spekulationerna har uppkommit, och visst är det lite oroväckande att ingenting är påskrivet än, men självklart räknar jag fortfarande med att Jovanovic hamnar i Liverpool.

2 kommentarer
  1. Jag var rädd för detta, hoppas han kommer hit iallafall!

  2. Vill Inter ha honom så är nog risken stor att han går dit. Liverpool har ju ingen tränare än, så frågan är väl om Jovanovic ens vet om en ny tränare vill ha honom. Om man nu inte ville ha kvar Benitez så borde man ha sparkat honom i långt tidigare. För just nu är man är ett herrelöst skepp och potentiella nyförvärv kanske går till andra klubbar. Liverpools ledning har skött detta katastrofalt dåligt…

Kommentarer är stängda.