_____________

Craig Bellamy har varit i Singapore under den senaste veckan. I ett möte med fans berättade han bland annat att han kommer att spela OS i London. Se mötet nedan:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JMnVt3r_6mE[/youtube]

Bellamy kommer troligtvis att få sällskap av flera lagkamrater. England har visserligen klargjort att ingen som deltar i EM kommer att representera Storbritannien i OS – vilket utesluter både exempelvis kaptenen Steven Gerrard och yngre förmågor som Andy Carroll och Jordan Henderson – men det finns alltjämt andra Liverpoolspelare som är aktuella för den brittiska OS-truppen.

Samtidigt förväntas Sebastian Coates naturligtvis spela för Uruguay. Dessutom är det mycket sannolikt att Luis Suarez kommer att finnas med som överårig, enligt flertalet uruguayanska journalister som jag har varit i kontakt med under de senaste dagarna. Även det potentiella nyförvärvet Gaston Ramierz förväntas finnas med i Uruguays OS-trupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. lägger den här istället

  pelle#
  Brad Jones
  Alexander Doni
  Peter Gulacsi

  Danny Wilson
  Jamie Carragher
  Jack Robinson

  Maxi
  Dani Pacheco
  Dirk Kuyt
  Nathan Eccleston
  Craig Bellamy

  alla dessa spelares kontrakt går ut nästa sommar, tror du nån av dom förutom Robinson kommer vara kvar längre än sin nuvarande kontraktstid? ska man isf casha in måste man sälja i sommar

  • Mille: Man cashar inte in en spelare som Carragher. Jag tror att Bellamy blir kvar i några år till, faktiskt. De andra får svårt att bli kvar, även om det inte kan uteslutas. T.ex Gulacsi är en duglig tredjemålvakt, men inte så mycket mer, det är inte säkert att han accepterar den rollen. Wilson, Pacheco, Eccleston har inte heller övertygat på lån tillräckligt mycket för att kunna bedömas som förmodade LFC-spelare i framtiden. Det är dock inte säkert att den här sommaren är sista chansen att få pengar för unga spelare med 1 år kvar på kontrakt, i och med att spelare under vissa omständigheter går till kompensationstribunal om de flyttar till annan klubb i England.

 2. Gulacsi är för bra för att släppa imo, frågan är om han är intresserad av att sitta i skuggan av Reina. Han bör ju blir vår trea i år?

 3. #RobinD
  nyfiken på hur du kan tycka Gulacsi är så bra? han tog inte en fast plats i Hull den här säsongen, jag säger inte att han är dålig, absolut inte men hade han inte spelat mer om han var så bra som vissa säger

 4. skrev inte Robinson på ett långtidskontrakt förra året?

 5. Mille: han tog visst plats. Ordinarie tills han skadade knät.

  Sen menar jag inte bra dom i färdig utan som i lovande, han är 22 och målvakter peakar senare så tycker gott han kan vara kvar om han accepterar rollen.

  • RobinD: Gulacsi var ordinarie i början, men gjorde bort sig vid flertalet tillfällen. I samma veva som han blev småskadad i knät tappade han sin plats åt en veteranmålvakt, som helt enkelt spelade mycket bättre än Gulacsi. Då fick Gulacsi sitta på bänken trots att han var skadefri. Finns många artiklar i Hulls lokaltidning från mitt under säsongen som handlar om målvaktsfrågan, eftersom diskussionen blossade upp rejält i början när Gulacsi gjorde grodor.
   Här är en artikel där hans konkurrens får beröm:
   http://www.thisishullandeastriding.co.uk/HULL-CITY-Keeper-role-safe-Basso-s-hands/story-13319715-detail/story.html

 6. Oj så pass, då har jag fått det om bakfoten. Var under intrycket att han gjorde det bra fram till skadan. My bad, sorry!