___________

En av Liverpool’s få lyckade värvningar förra sommaren, Craig Bellamy kan vara påväg tillbaka till sin hemstad Cardiff. Pålitliga BBC Sport rapporterar att Cardiff med sina nya malaysiska ägare överväger att lägga ett bud på den 32-årige walesaren, som under förra säsongen bar kaptensbindeln för Cardiff City. Läs artikeln HÄR.

Nyblivne Liverpool-tränaren Brendan Rodgers kommer att överväga att casha in Martin Skrtel för att näst intill dubbla sommarens transferbudget. Manchester City sägs vara först i kön över klubbar som vill ha den fysiska mittbacken. Mancini sägs vilja stärka upp sitt försvar ytterligare då han inte är övertygad om att unge Stefan Savic är en säker back-up nog till kaptenen Kompany, och han är därför beredd att betala £20 miljoner för att få Skrtel till sitt lag (Daily Star).

Tottenham försöker att sno åt sig Gylfi Sigurdsson mitt framför ögonen på Liverpool. Det säger The Daily Express. Detta trots att Spurs för tillfället inte har någon tränare efter att de i förra veckan sparkade Harry Redknapp. Sagan lär fortsätta.

* * *

Real Madrid är intresserade av att värva Carlos Tevez för £25 miljoner. Argentinaren har två år kvar på sitt kontrakt med Manchester City, men City är beredda att sälja då de vill ha in Robin Van Persie istället (The Daily Mail).

Newcastle är favoriter att värva Lille’s Mathieu Debuchy, detta på grund av sin vänskap med franske landslagskompisen Yohan Cabaye, som ju bekant spelar i Newcastle (Daily Star).

* * *

/@JesperEss