[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Det började häromdagen med att Sky Italys pålitliga journalist Alfredo Pedulla avslöjade att Liverpool har budat £8 miljoner för Hellas Veronas mittfältstalang Jorginho.

Därefter bekräftade den pålitliga @FreddieBoswell7 att Liverpool har budat på Jorginho. Nu har ytterligare en källa, som är icke-namngiven, men fristående från de övriga två bekräftat exakt samma sak – det vill säga att Liverpool har lagt ett bud på 21-åringen. Notera att det bara är Pedulla som nämner budets belopp.

Jorginho

Nu ska det bli mycket intressant att följa händelseutvecklingen kring det här. Liverpool har uppenbarligen lagt ett bud – nu får vi se hur Hellas Verona och övriga intressenter agerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  • Det ena behöver inte utesluta det andra.

 1. Lägg krutet på Alderweireld först….Mkhitaryan sen…

 2. Jag ska kanske förtydliga att detta är exklusiva uppgifter till Totaal Liverpool. Det är alltså inte vilken icke namngiven källa som helst 🙂

  • Jorginho. Hellas. Serie B. Är det en svensk källa så kan jag bara komma på två personer 😉

 3. 8 miljoner låter väldigt mycket, han har ju inte några fantastiska statistiker som Mkhitaryan har heller, så svårt att säga om han är värd det eller inte. Sen har han endast lirat i Serie B med eller? Tycker vi borde köpa andra mer intressanta spelare innan vi kör på Jorginho isf..

  • Låter ju onekligen mycket för en spelare med den meritlistan..

  • Vad jag har hört så är han en teknisk, mångsidig mittfältare som kan spela deep-laying playmaker eller box-to-box, men jag är osäker. Har inte sett den här spelaren.

 4. Förstår inte vissa rykten!! Lägg allt krut på 1,Mkhtyrayan 2,Sälj Skrtel,Shelvey,Spearing och kanske Downing 3,Värva en mittback av klass runt 15-20 mlj! 4 Victor Wanyama!! Vi står oss inte med enbart Lucas där och om vi lyckas få in föregående spelare hoppas/Förutsätter jag vi kommer leda matcher med 10-15 min kvar då behövs inte alla dessa offensiva vara på plan utan då behövs defensiva krafter snarare!

  • Rille: jag håller med.

   Stackars Brasse om han dyker upp i England tänker jag alltid när en brasse är på g in. Men i Turin o Milano kan det vara rätt bistert också så han har nog känt av kyla.

 5. Snart vill väl LFC ha spelare från Arvika Fotboll och de lirar i div 3 mot
  lag som Villastaden, Ölme, Kungsör, Kumla, Strömtorp, Karlskoga och Örebro Syrianska.

  • Värvade inte Liverpool unge Peterson från ett svenskt div4-lag?