[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inlägget uppdateras under dagen…

* * *

Manchester United och Southampton är överens om en övergångssumma på £25 miljoner för Luke Shaw. Kontraktsvillkoren tros endast bli en formalitet, då United är villiga att erbjuda Shaw ett femårskontrakt värt £75 000 i veckan (The Mirror).

* * *

Liverpool överväger att signa Steven Caulker, samtidigt som man är intresserade av Adam Lallana (ESPN).

* * *

Nu uppger pålitliga BBC Radio Solent att Liverpool har lagt ett bud på Southamptons lagkapten Adam Lallana.

Fortsättning följer…

Lallana_4

22 kommentarer
 1. Wow. Jag som trodde Det skulle bli trist och tråkigt eget säsongsavlutningen. Men det är ju nu det riktigt roliga börjar.

 2. Är det som offensiv mittfältare som Lallana spelar? Känns som att vi har ganska bra bredd där med både Coutinho och Sterling, men antar att man kanske vill ha ut Sterling mer på en kant och låta Coutinho och Lallana fightas om den platsen.

  Kan verkligen bli ett steg i rätt riktning för Lallana, att komma till en toppklubb och låta Rodgers utveckla honom i vår trupp. Hoppas dock att vi inte bränner halva transferbudgeten på honom, då vi behöver ta in 5-6 spelare för att klara spelet på alla olika fronter nästa säsong.

  • Lallana kan spela offensiv höger-, vänster- och centalmittfältare. Det är därför Rodgers vill ha honom. Inte bara är han riktigt jävla bra utan också väldigt mångsidig och hårt jobbande både offensivt och defensivt.
   Han är exakt den typen av spelare som Rodgers älskar.

  • Lallana har spelat ungefär hälften av matcherna som offensiv mittfältare och hälften som vänstermittfältare den här säsongen.

  • Han är ganska duktig i det defensiva positionsspelet, kanske kan gå in och spela i en roll som den Allen har?

 3. Såg precis Lucas senaste tweet. Är det skrivet i sten att han flyttar? Verkade ju onekligen som att ”#goodbye” antyder att han tig farväl igår…

  • Står även på hans instagram. Tackar för 7 år och avslutar med #goodbye så han verkar ju lämna.

  • Dålig grammatik var det ja…

 4. ”Yesterday I finished my 7th season with Liverpool. I want to thank the ones who supported me all this years. #thankyou #goodbye”

  WTF?! verkar onekligen som att han försvinner ja.

  • ”The goodbye that I said it is about the season that finished nothing else.” Nu skrev han så.

  • Låter ändå som han är på glid..
   & kändes lite som det var därför han kom in igår..

  • Är av den uppfattningen också.

 5. Rätt läge att sälja Lucas nu medans han fortfarande uppbringar någon form av värde. När han tvingats ut på en kant i diamanten har hans tillkortakommanden blivit allt för tydliga. Gerrard har cementerat den platsen och får vi dessutom in en till central mittfältare kan jag inte se Leiva få många matcher kommande säsong. Kan vi få ut 10m£ för vederbörande?

 6. Spurs set to bid for Saints star Jay Rodriguez and he could be joined by boss Mauricio Pochettino at White Hart Lane
  Spurs keen to strengthen strike force with move for England man Rodriguez (Mail)

  Som jag vart inne på tidigare, jävligt trist om Spurs skulle snappa åt sig Jay. Vore en perfekt förstärning för oss som tredjeforward/yttermittfältare.

  • Hmm, fast det verkar ju som att Southampton är på väg att sälja Shaw och Lallana för sammanlagt £45+ miljoner. Om jag hade varit Saints, hade jag hållit jävligt hårt i de andra tongivande spelarna.

  • Återstår ju att se vad klubben och Ralph Krueger vill. En sak att blidka fansen med ”vi-kommer-inte-sälja-våra-nyckelspelare-snacket”. En annan sak när det ligger ett konkret £25m-bud på bordet. Vill Krueger casha in?

  • Visst, men det blir ju mindre frestande att casha in om man redan har sålt spelare för £45 miljoner.

 7. Tre saker som den ska ersätta Lucas bör ha. Det är att vara snabbare för Lucas hade problem i löpdueller och sen är det att kunna slå längre passningar och till sist är det huvudspelet.

  • Jag tycker Witsel borde vara den vi ska lägga fokus på. Stormning med slagsmål på deras senaste match så han borde inte vara så här super sugen på att fortsätta i Ryssland…

  • Hmm, har sjukt dålig koll på ligorna i östra europa alltså. Är han någe bra?

  • Witsel är en mångsidig och duktig spelare, men ganska trög och har faktiskt floppat i Zenit. Men visst, precis som M’Vila så tror jag att han skulle kunna höja sig i Liverpool.

 8. Om summan £25M stämmer för Shaw som Mirror påstår, borde väl vi hugga som en kobra?

  1. Vi behöver en vb.
  2. Vi kan erbjuda CL, det kan inte Scum.
  3. Han uppfyller väl FSG’s kriterier för vad de vill värva?

  Är han villig att gå till Scun trots han sägs vara uttalad Chelseasupporter, bör han väl lika gärna kunna välja oss?

Kommentarer är stängda.