Barcelona är beredda att bjuda £30 miljoner för Javier Mascherano. De har dock hård konkurrens av Inter om argentinarens signatur (The Mirror).

* * *

Liverpool, Blackburn, Fulham och Everton är intresserade av Gilberto Silva (Skysports.com).

* * *

Tottenham och Juventus är intresserade av Serdar Tasci (Die Zeit).

* * *

Maicon är ytterst nära en flytt till Real Madrid. Övergångssumman uppges ligga på £23,4 miljoner (Marca).

* * *

Bolton är beredda att bjuda £2 miljoner för Franco di Santo. Chelseas tålamod verkar vara slut med anfallaren, som ju hypades otroligt mycket när han anslöt till Londonklubben för ett par år sedan (The Mirror).

* * *

Manchester United är intresserade av Alexis Sanchez, som Udinese vill ha 20 miljoner euro för (The Mirror).

* * *

Den spanska anfallaren Mista är ett intressant namn för Toronto FC. Om flytten blir av kommer Mista åter igen att bli lagkamrat med Julian de Guzman, som han spelade tillsammans med i Deportivo La Coruna (MLSR).

* * *

Sunderlands måltjuv David Healy skulle gärna flytta till Glasgow Rangers om tillfälle ges (BBC Sport).

* * *

Manchester City och Valencia är överens om prislappen för David Silva. Det handlar om hela £29 miljoner i övergångssumma (The Daily Mail).

* * *

Arsenal är intresserade av Lokomotiv Moskvas vänsterback Renat Yanbayev, som har gjort 9 A-landskamper för Ryssland. Om han ansluter till Arsenal blir det som ersättare till Gael Clichy, som uppvaktas av Barcelona, Real Madrid och Juventus (The Daily Mail).

* * *

Heiko Westermann nobbar Sunderland för att stanna i Schalke, som kommer att spela i Champions League kommande säsong (The Daily Mail).

* * *

Coventry City är beredda att gambla genom att signa Marlon King. Den numera 30-årige anfallaren avtjänar ett 18 månader långt fängelsestraff, men frisläppts innan nästa säsong börjar (The Daily Mail).