Den spanska journalisten och tillika fotbollsexperten Guillem Balague har skapat sig ett namn i England.

Balague är känd för sin kunnighet om La Liga, men också sina insiderkällor i den spanska fotbollen. Dessutom är han en väldokumenterad vän till Rafa Benitez och betraktas därför rent allmänt som en pålitlig källa i den engelska mediacirkusen, där det ju annars figurerar hur många opålitliga källor som helst.

Således är det extra intressant att just Balague har uttalat sig om Liverpool beträffande januaris transferfönster.

GuillemBalague_670234

Ikväll sa Balague till ESPN Europe att han är övertygad om att Liverpool kommer att försöka värva Diego Forlan samt Middlesbroughs duo David Wheater & Adam Johnson.

De är ju inte direkt några okända namn som för de som har hängt med i rykterna de senaste månaderna, men att Balague säger detta gör ju förstås att rykterna om dessa tre spelare blir ännu hetare.

4 kommentarer
    • Ja, hade inte varit helt fel. Jag rankar dock Kjaer högre än Wheater.

  1. Ja, absolut det gör jag också, men Adam Johnson och Forlan vore riktigt bra värvningar, och Wheater är en utvecklicksbar spelare, klar bättre än Kyrgiakos iaf 😉 Men Kjaer vore riktigt grymt!

    • Ja, Wheater är ju även väldigt lång och kanske vore en mer naturlig ersättare till Sami/Greken än vad Kjaer vore. Dessutom kan Wheater spela högerback vid behov vilket är en egenskap som jag tycker är värd att notera.

Kommentarer är stängda.