. . .

http://twitter.com/willhughes44/status/338226962889863168

* * *

Några officiellt bekräftade övergångar från gårdagen… Som alla naturligtvis redan känner till vid det här laget!

Joao Moutinho och James Rodriguez har skrivit på för Monaco. Nu undrar nog alla vilka stjärnspelare som hamnar i Monaco härnäst; Rademel Falcao, Carlos Tevez etc?

Tuttosport skriver att Monaco är villiga att spendera 15 miljoner euro på Kevin-Prince Boateng. Samma källa uppger att AC Milan har för avsikt att ersätta Boateng med Keisuke Honda.

* * *

Gazzetta dello Sport rapporterar att Rafa Benitez vore intresserad av att hämta Lucas Leiva till Napoli.

The Journal
hävdar att Sunderland har inlett kontraktsförhandlingar med Simon Mignolet – och att både Liverpool och Arsenal är intresserade av den belgiska målvakten.

auba
The Northern Echo uppger att Newcastle ser ut att få svårt att signa Pierre-Emerick Aubameyang. Orsaken är att stenrika Anzhi visar stort intresse för anfallaren – och de är beredda att betala de £12 miljonerna som St Etienne kräver för att släppa honom. Den ryska klubben är även villiga att betala Aubameyang hela £6 miljoner om året – efter skatt. Tottenham, Arsenal, Inter och Fiorentina har också visat intresse för Aubameyang.

The Northern Echo skriver också att Wilfried Bony kan bli ett hett alternativ för Newcastle om de misslyckas med att signa Auba.

Tuttomercatoweb rapporterar att Gonzalo Higuain redan har tackat ja till Juventus – och att klubbarna är nära att komma överens om övergångssumman.