I och med förlusten mot jumbon Portsmouth är Liverpool numera åtta poäng från fjärdeplatsen.

Fyran Aston Villa har 35 poäng, medan sjuan Liverpool har 27.

Dessutom kan båda Birmingham och Fulham passera Liverpool i tabellen när de har spelat lika många matcher.

Ganska anmärkningsvärt att Manchester City sparkar Mark Hughes, trots att de ligger före Liverpool. Här snackar vi onekligen olika målsättningar.

Frågan är dock om Liverpools tålamod med Rafa Benitez inte är på väg att ta slut. Laget underpresterar grovt och vi ser inga tecken på förbättring.

4 kommentarer
  1. Hade ju inte varit fel att sno Guus hiddink framför manchester united 🙂

    • Tror att Hiddink går till Chelsea om han börjar coacha på klubblagsnivå igen. Han har så starka band med Abramovic nu med Ryssland & Chelsea.

  2. Det som händer i Liverpool nu är mycket svårt att förstå. En faktor som jag tror kan spela in är att det finns en viss mättnad efter en så bra fjolårs säsong, vilket har drabbat fler lag än Liverpool. Vidare så har man inför säsongen haft som mål att vinna ligan. Mättnaden gör att man tror att resultaten kommer av sig själv och när de inte gör det så tappar man självförtroendet. Vidare har man haft otur med allt ifrån skador till badbollar.

    Vad man skall göra åt detta vet jag inte, men jag är inte säker på att ett tränarbyte är den rätta lösningen. Jämförelsen med City och Hughes tycker jag haltar lite. Vad jag vet har inte laget haft samma skadeproblem som Liverpool. De har dock högre lönekostnader och en minst lika stark trupp som Liverpool. De även satsat mycket mer pengar än Liverpool de senaste säsongerna. Tillsist har Benitez, om jag inte misstar mig, nämnts som potentiell efterträdare till Hughes för några veckor sen. Finns det någon som tror att Hughes kommer att ersätta Benitez?????

  3. Mycket roligt år Premier League då alltså. Det hela slutar med att Man Utd, Chelsea och Arsenal kniper medaljerna. Tottenham får även dem spela i Champions League. Aston Villa och Man City kniper Uefa Europa League biljetterna medan Liverpool får nöja sig med en sjunde placering 🙂

Kommentarer är stängda.