Liverpool fortsätter att vinna ungefär varannan match i ligan. Det håller naturligtvis inte med tanke på att man antagligen skulle behöva vinna varje match för att knipa fjärdeplatsen.

Efter dagens förlust är fjärdeplatsen långt borta. Jag tror visserligen inte att varken Tottenham eller Manchester City kommer att göra en perfekt säsongsavslutning, men ingenting tyder ju på att Liverpool kommer att göra det heller.

Liverpool är fortfarande extremt beroende av att Fernando Torres levererar. Speciellt när Rafa Benitez envisas med att bara låta Alberto Aquilani starta någon ligamatch i månaden.

Steven Gerrard är inne i en otroligt lång och djup formsvacka. I dagsläget gör han inte sina medspelare bättre – snarare tvärtom.

Jag tycker att Manchester United vann helt rättvist. De var bättre både offensivt och defensivt.

Nej, det lär inte bli någon fjärdeplats för Liverpool den här säsongen. Frågan är om man ens kommer att sluta bland de sex första lagen i ligan…?

Som tur är har vi fortfarande Europa League att glädjas åt den här säsongen. Jag ser verkligen fram emot kvartsfinalerna mot Benfica. Alltid något.

3 kommentarer
  1. Nu har ju Aquilani varit sjuk i veckan så det var väl inte otippat att han började på bänken?

    • Jag menar rent generellt över hela säsongen. Benitez vågar inte matcha Aquilani mot bra motstånd, trots att laget behöver honom.

  2. Jag fattar vad Benitez håller på med Aquilani är en världsklass defensiv mittfältare men är helst offensiv nu när han kom in mot United hela spelet förändrades. När han rörde sig så öppnade han upp för Gerrard och Torres jag vet inte vad Benitez ser hos Lucas men inte hos Aquilani. Saken är Liverpool måste byta manager hans tid är förbi nu han var riktigt bra innan men han har tappat sin uppfattning som manager, dags för en förändring.

Kommentarer är stängda.