Enligt Corriere dello Sport vill Juventus låna Alberto Aquilani. Klubben behöver en innermittfältare sedan de gjort sig av med både Tiago Mendes och Christian Poulsen under sommaren.

Mendes är utlånad till Atletico Madrid, medan Poulsen som bekant har skrivit på för Liverpool. Därav Juventus behov av Aquilani.

The Daily Mail rapporterar att Juventus möjligtvis kan vara beredda att byta till sig Aquilani genom att erbjuda dunderfloppen Felipe Melo i utbyte mot Liverpoolmittfältaren.

TuttoJuve.com menar – i vad de kallar för en exklusiv artikel – att Liverpool och Juventus är överens om att Aquilani ska lånas ut till den italienska storklubben. Sajten hävdar att Aquilanis agent Franco Zavaglia anländer till Turin under morgondagen för att slutföra utlåningen. Rörande villkoren, uppges Juventus få betala hela mittfältarens lön, som ligger på hela 4 miljoner euro per säsong.

Aquilani, 26,  har gjort blott 12 matcher för Liverpool och frågan är om det blir fler?

* * *

Uppdatering: Nu rapporterar även Corriere dello Sport att endast underskriften saknas innan Aquilani är helt klar för Juventus på lån. Tidningen menar dessutom att avtalet dessutom ger Juventus köpoption på mittfältaren.

6 kommentarer
  1. Det hoppas vi inte är sant för vill verkligen se Aquilani i Liverpools startelva.

  2. Det verkar som att man spara in lönekostnader för att kunna använda dom till att köpa in nya spelare. Vet inte heller om jag skulle sakna honom. Det är en bra spelare, men tydligen har han utalat sig kritiskt om invandrare i Italien och ha åsikter som är till höger om Sverige demokraterna.

    Även han inte blir sämre spelare för det så känns det inte riktigt rätt att en sån kille spelar för Liverpool

  3. John Doe sånna som dig är riktigt vidra, vad har sånt med idrotten att göra? Ska man inte tillåta muslimer i lagen heller då deras gud säger åt dem att döda och våldta?

  4. Föv har man tagit in för mycket invandrare i Italien precis som i Sverige vilket har lätt till att samhället och de längst ner fått ta smällen.

Kommentarer är stängda.