Fransmannen uppvaktas av storklubbar.

Houssem Aouar har länge betraktats som en av Europas mest spännande mittfältstalanger. Den numera 23-årige Aouar är alltjämt kvar i Lyon, trots intensivt intresse från större klubbar; för ett år sedan var framförallt Arsenal väldigt angelägna om att signa honom, medan Liverpool också ska ha visat intresse innan man signade Thiago Alcantara.

Idag uppger ESPN att Liverpool, Manchester United och Tottenham har gett Arsenal konkurrens om Aouars signatur. Aouar har 2 år kvar på sitt kontrakt med Lyon, som vill casha in.

Enligt ESPN betraktar Liverpool honom som en potentiell ersättare till Wijnaldum. Man ska ha följt spelaren under flera års tid och kan vara fresterade att buda, men de påpekar att relationen mellan LFC och Lyon inte har varit särskilt bra sedan Fekir-soppan för några år sedan.

Förra sommaren budade Arsenal €40m för Aouar, men nu ligger deras bud på €25m, enligt ESPN.

Samtidigt rapporterar Le 10 Sport att Arsenal och Tottenham är intresserade av Aouar, men att de får konkurrens av Liverpool och Manchester United. Enligt den franska källan ska LFC ha visat intresse i flera år, men att intresset lades på is i samband med covid-19. Nu ska LFC åter igen vara intresserade av den spelskickliga mittfältaren.

Manchester Uniteds intresse för Aouar ska vara relaterat till Paul Pogbas framtid; de betraktar honom som en potentiell ersättare till storsjtärnan.

1 kommentar
  1. Är scums genuint intresserade så går vi nog miste om honom tyvärr.

Kommentarer är stängda.