Ständigt dessa rykten kring Xabi Alonso och Javier Mascherano.

Nu är det Daily Mail som skriver att Real Madrid åter igen är intresserade av Alonso. Deras nya bud ligger på £30 miljoner, vilket Liverpool förväntas acceptera.

Många Real Madrid-fans vill att klubben ska värva några spanjorer. Utöver Alonso förväntas de även värva Alvaro Arbeloa för £8 miljoner, skriver Daily Mail.

Det är som vanligt omöjligt att bedöma sannolikheten när Daily Mail skriver något, men jag tror absolut att Liverpool skulle acceptera bud på £30 & £8 miljoner för Alonso respektive Arbeloa, om nu buden överhuvudtaget existerar.

The Mirror skriver att Mascherano vill ha högre lön. I dagsläget är han en av de sämst betalda startspelarna i Liverpool, vilket han inte är nöjd med. Just den låga lönen, menar tidningen, är huvudorsaken till att Mascherano kan tänka sig att byta klubb i sommar.

1 kommentar
  1. £30 miljoner är väldigt mycket pengar, är nog bäst att acceptera, £8 miljoner duger också för Arbeloa. Men vem ska ersätta Alonso? Defour? Det stod väl att han va nära Liverpool för nån dag sen? :S

Kommentarer är stängda.