Swanseas mittfältare Joe Allen är en spelare som Liverpool vill signa i sommar. Liverpool har scoutat 21-årige Allen under säsongen, och har blivit imponerade av hans framfart. Han passar dessutom in perfekt i klubbens värvningsstrategi, samtidigt som han inte vore överdrivet dyr. En övergång redan den här månaden förefaller dock osannolik, särskilt då Liverpool prioriterar en ny anfallare, medan Swansea inte vill sälja någon av sina nuvarande spelare (The Independent).

* * *

Liverpool visar intresse för David Texeira (The Daily Mail).

Liverpool är intresserade av Jermain Defoe. Spurs vill ha £20 miljoner för Defoe, som de vore beredda att sälja om de kan signa en ersättare. Det blir dock inte Loic Remy, som har deklarerat att han blir kvar i Marseille resten av säsongen (The Mirror).

* * *

Blackburn är vansinniga över att Chris Samba har lämnat in en transferbegäran. Spurs och QPR är intresserade av mittbacken, men Rovers kommer att försvåra en försäljning rejält – de vill dels ha en mycket hög övergångssumma, och dels hävdar de att Samba är skyldig klubben pengar (The Mirror).

Efter värvningen av Cahill har Chelsea intensifierat sitt intresse för Marseilles högerback Cesar Azpilicueta (The Mirror).

Monaco vill signa Arsenals Sebastien Squillaci (The Mirror).

Leeds hoppas få låna Fabian Delph, som ju spelade där innan han flyttade till Aston Villa (The Mirror).

Blackburn är beredda att buda på den paraguayanska landslagsmannen Victor Caceres. En värvning av Caceres skulle innebära att Keith Andrews kan flytta till Wigan (The Mirror).

* * *

Everton hoppas kunna signa Nedum Onuoha för £4 miljoner (The Independent).

Southampton är beredda att ge Celtic ett slutgiltigt bud på Gary Hooper. Budet ligger på £6 miljoner (The Daily Star).

Bolton planerar att buda £4 miljoner för Giovani dos Santos (The Daily Star).

AC Milan överväger att buda på Riccardo Montolivo (TMW).

* * *

Swanseas direktör John van Zweden hävdar att Manchester United, Chelsea, Tottenham och Newcastle har visat intresse för Michel Vorm (Skysports.com).

Liverpool har budat £5 miljoner på Scott Sinclair (The Daily Star).

Liverpool är väldigt intresserade av både Joe Allen och Scott Sinclair. Man har redan budat £5 miljoner på Sinclair (The Daily Mail).