[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool är intresserade av Sportings målvakt Rui Patricio (A Bola).

* * *

Fulham kommer att erbjuda Patrick Roberts ett nytt kontrakt. Hans nuvarande kontrakt går ut om drygt 1 år. Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester United och Tottenham vill signa honom (The Mirror).

Fulham kommer att erbjuda Patrick Roberts ett nytt kontrakt. Hans nuvarande kontrakt går ut om drygt 1 år. Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester United, Manchester City och Tottenham är intresserade av honom. Förra sommaren krävde Fulham hela £15 miljoner för Roberts, men i sommar kommer de inte att kunna kräva lika mycket, med tanke på kontraktssituationen (The Telegraph).

* * *

Hull planerar att buda £7 miljoner för Leeds succéspelare Alex Mowatt. Liverpool, Everton och West Ham är också intresserade av Mowatt, som har drygt 2 år kvar på sitt kontrakt med Leeds (The Mirror).

Southampton kommer att göra ett sista försök att behålla Nathaniel Clyne, som har drygt 1 år kvar på sitt kontrakt med klubben. Liverpool, Chelsea och Manchester United rycker i Clyne (The Mirror).

* * *

Liverpool är i ’pole position’ till att signa Leeds högerback Sam Byram. LFC har scoutat honom många gånger den här säsongen – och Brendan Rodgers har personligen kollat på hono vid åtminstone ett tillfälle. Förra sommaren fick Southampton se ett bud på £4,5 miljoner nobbat, och Byran blir inte billig i sommar heller. Leeds kontroversiella president Massimo Cellino värderar Byram till omkring £10 miljoner, men han är villig att komromissa och sälja för mindre (The Daily Star).

8 kommentarer
 1. Byram känns väl som en ganska bra ersättare till Johnsson? Född 95 om jag inte missminner mig, bra offensivt och orädd i närkamper. Har själv inte sätt honom spela på drygt två år men förhoppningsvis har han utvecklats rejält sen dess.

 2. Man blir ju alldeles till sig när vi kan signa 2-3 spelare man mer eller mindre knappt sett spela eller hört talas om för 30+, snälla med sånt! Fortsätt att skövla andra klubbars talanger, för vem vill att vi förlorar vår status som talangsluss?

  • Och så fort vi har de ekonomiska musklerna som Chelsea, ManU, ManC har så kommer vi börja värva spelare för 40-50milj pund och samtidigt kunna ge dem en lön på 300.000£/v. 😉

  • Problemet är att vi faktiskt inte spenderar så mycket mindre än vad dessa gör, undantaget Man U i somras. Vi betala 25 miljoner för Lallana, vi betalade 20 för Markovic, vi betalade 19 för Lovren, vi betalade 14 för Moreno och vi betalade 16 för Balotelli. Går vi längre tillbaks kan vi ju ta Carroll 35 miljoner, Downing och Hendo för 15-20 var, Sahko 15, Allen 15, Borini 15 osv..

   Det verkar inte vara något större fel på våra ekonomiska muskler och nog skulle vi kunna krydda buden på de stjärnorna vi varit intresserade av istället för att vägra mötas 5 miljoner upp och sedan betala mer eller mindre vad säljande klubbar begär rakt av för mindre spektakulära spelare som snarare blir truppspelare.

  • Samtidigt så sålde vi Torres för 50 när vi plockade Carroll för 35. Samt så sålde vi ju Suarez för 75 i somras när vi plockade Lovren, Markovic och Lallana.

   Så man måste ju räkna vad ägarna har tagit ur ”egen” ficka för att köpa spelare, inte hur mycket pengar varje sommar som går på transfers.

  • Nej det måste man inte göra när vi pratar om hur mycket pengar vi har haft tillgängligt att spendera. För faktum är att vi har betalat dessa summor för spelare och har alltså haft likvida medel.

 3. Sen är lönen en väldigt viktigt del i det hela som många ofta bortser ifrån, vi betalar inte de lönerna som Scums, Shitty och Chelski betalar, Lallana må ha vart dyr att köpa loss men han sitter på ett långt kontrakt som betalar ~£60k/vecka vilket totalt sett blir en ganska bra deal enligt mig, även om han inte blir en nyckelspelare, vi har inte många spelare med över £100k/vecka i lön, samtidigt som Marcos Rojo sitter på £200k/vecka.

  • Fast hur många förhandlingar har spruckit pga lön så här långt? Det mesta verkar falla tidigare än så. För mig blir 60k jävligt mycket när det är en utgift utan prestation, betydligt mycket mer lönsamt att betala suarez 300k istället.

Kommentarer är stängda.