Och så var det dags för dagens andra uppdatering:

Enligt The Times har Chelseas planer på att värva Sergio Agüero försvårats av att ytterligare en klubb är beredda att ge argentinaren de £100 000 i veckan som han uppges vilja ha för att lämna Atletico Madrid. Den i dagsläget icke-namngivna klubben har dock inte råd att betala £45 miljoner till Atletico, vilket Chelsea inte har några problem med. På diverse internetsidor snackas det om att Liverpool är klubben som är beredda att ge Agüero den lönen han vill ha, men inte har råd att betala Atletico. Fortsättning följer.

Det har varit lite tyst om Adam Johnson ett tag. Idag säger Middlesbroughs ordförande Keith Lamb till The Northern Echo att ingen spelare kommer att få lämna billigt, och att de är angelägna om att behålla yttermittfältaren.

Real Madrid ska sälja spelare. Enligt The Times kommer Tottenhams ordförande Daniel Levy att inleda ta en diskussion med Real om både Klaas-Jan Huntelaar och Arjen Robben inom de närmaste dagarna.

Toulouses Moussa Sissoko är en eftertraktad spelare. 19-åringen har redan spelat 63 A-lagsmatcher och anses rent allmänt vara en stor talang. Enligt The Times är Tottenham intresserade av mittfältaren, men Liverpool och Bolton lurar i vassen, då de har scoutat spelaren tidigare.