Liverpool lottades mot Manchester City i Carling Cup!

Man fick alltså det ”svåraste” laget.

* * *

Kenny Dalglish och Steve Clarke var på onsdagens match mellan Celtic och Atletico Madrid (Twitter).

Imorgon flyger Juan Agudelo till England för att träna med Liverpool (Agudelos officiella twitter).

Liverpool har bjudit in Juan Agudelo till provspel med klubben (The Daily Mail).

River Plate är beredda att sälja Lucas Ocampos för £14 miljoner i januari. Liverpool och Chelsea är intresserade av den 17-åriga yttermittfältaren (The Daily Mail).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Hoppas att vi är med i matchen om Ocampos. Har en argentinsk halvpolare, han sa att hypen kring Lamela var överdriven och att Ocampos är en mycket större talang, han är förövrigt San Lorenzo supporter.

    • OS, Men är inte summorna som nämns jäkligt höga i sammanhanget? Har Ocampos ens spelat i argentinska högsta divisionen?

  2. Framgick nog inte men har inte sett killen själv. Däremot tycker jag att Lamela är en väldigt intressant spelare och tycker att han har visat en del positiva grejer i Roma, tror att det kommer bli en toppvärvning för deras del. Jag tog upp Lamela med honom, han skratta och sa i princip ”vänta tills du sett Ocampos”.

    Summan är väl dock som du säger rätt hög i förhållande till killens bakgrund, men tycker det vore kul om vi åtminstone håller oss framme, River har ju en rätt fin meritlista när det gäller att utveckla talanger. Men hur sannolikt är det med 14? kan tänka mig att det kan bli en deal som liknar den vid köpet av Coates, var det in 8 mille plus prestationstillägg?

    • OS, Okej, det ska bli intressant att följa Ocampos, hoppas River Plate går upp igen och att han kan glänsa i högsta divisionen innan han flyttar till Europa.