[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Daniel Agger är utsedd till vice lagkapten i Liverpool. Brendan Rodgers är nöjd med sin danska mittback: ”Daniel’s loyalty and his passion for Liverpool is second to none. And if you add that on to his footballing qualities, then I think it’s a good choice for everybody,” sa Rodgers.

* * *

West Ham är nära att signa Stewart Downing, trots att engelsmannen nobbade klubben tidigare i somras. Övergångssumman kan stiga till £6 miljoner beroende på prestationsbaserade tillägg, medan Downing och West Ham är väldigt nära att komma överens om kontraktsvillkoren. Det kan bli så att Downing, som i dagsläget tjänar £80 000 i veckan, får en slant av Liverpool för att lämna (The Mirror).

West Ham och Liverpool är nära att komma överens om en övergångssumma på £6 miljoner för Downing, men London-klubben måste fortfarande övertyga yttermittfältaren om att vilja flytta dit (The Guardian).

Downing är nära att flytta till West Ham för £6 miljoner. Han skulle föredra en flytt till Newcastle, men ’Skatorna’ var endast villiga att låna honom, samtidigt som veckolönen på £80 000 utgjorde ett problem. Downing tackade nej till West Ham tidigare under sommaren, men nu har Rodgers sagt åt honom att han inte ingår i planerna, vilket kan få honom att tänka om (The Times).

* * *

Aly Cissokho är överens med Liverpool och kommer att flytta till Merseyside så fort klubbarna kommer överens (The Times).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Bra spelat av BR, att offentliggöra Agger till vicekapten drar fokus från Suarez-härvan 🙂

  Samtidigt är det välförtjänt av vår danske trotjänare!

 2. Väldigt välförtjänt, och perfekt sätt att döda alla rykten om Barcelona.
  Hade inte protesterat om Lucas blev vice-kapten heller, men känns väldigt rätt med Agger. Nu blir det en ny tröja med nummer 5 på ryggen.

 3. Går inte säga annat än att det är väldigt välförtjänt, fantastisk kille och framförallt världens mest elegante mittback 🙂

 4. Borde väl nästan betyda att vi får in en ersättare ?

 5. Hoppades på att Agger skulle bli vice! Perfekt tajming och val enligt mig.
  Hoppas också att denna utnämningen ger Agger lite extra tro på sig själv så att han höjer sig ett snäpp och blir den där monster backen man alltid trott och hoppats att han ska bli!

 6. Bra val, förhoppningsvis växer han ytterligare på planen och blir än mer stabil.

  Känns lite oroligt med downing, vem ska vi spela in på hans plats? Känns som ytterligare en inspelning säsong med lång startsträcka…

  • Jag tycker inte att det finns någonting som heter Downings plats nu när Coutinho, Aspas och Sturridge finns i truppen. De + Suarez + Sterling, Ibe är många spelare som gör upp om 3 platser… Och Alberto kan också användas där… Men ja, man kan inte sälja både Downing och Assaidi utan att köpa in någon.

  • Glöm inte borini också, det är inte helt omljligt att han kan spela till sig en startplats om målskyttet börjar lossna

  • Ja, även Borini finns där. Ska bli intressant att se om han kan åstadkomma något.

 7. Även om både Assaidi och Downing lämnar så känner inte jag att vi behöver värva någon ersättare direkt.

  I dagsläget har vi en anfallstrio bestående av Suárez, Sturridge och Coutinho. Som ersättare för dessa tre så har vi Sterling, Borini och Aspas och därtill så har vi även Alberto, Ibe och lite andra unga förmågor (Yesil, Sinclair) som kanske kan få bänktid vid behov.

  Visst kan det bli så att Coutinho och Alberto är tänkta att spela som #10 och då kanske man får tänka om lite. Sen hänger ju mycket på Suárez-situationen också…

  • Håller verkligen även om man hoppas på en vass ”marquee signing”. Mhitaryan hade verkligen varit perfekt även om jag tycker det hade varit spännande med Eriksen. Snacka om att hans intresse försvann efter Danmark spelade mot Armenien! Jag tror vi behöver en vass anfallande mittfältare mer än en forward förutsatt att Surre sprätt stannar. En Papa mot en Skrtel hade inte varit helt fel heller för Martin verkar inte höja sig när det blir konkurrens. Sen tror jag Cissoko blir ok som konkurrens med Enrique som kan vara väldigt bra i sina bästa stunder. På höger backen hoppas jag på ett riktigt genombrott av Kelly så Glen får känna på bänken lite…kanske kan behövas.