[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Daniel Agger är utsedd till vice lagkapten i Liverpool. Brendan Rodgers är nöjd med sin danska mittback: ”Daniel’s loyalty and his passion for Liverpool is second to none. And if you add that on to his footballing qualities, then I think it’s a good choice for everybody,” sa Rodgers.

* * *

West Ham är nära att signa Stewart Downing, trots att engelsmannen nobbade klubben tidigare i somras. Övergångssumman kan stiga till £6 miljoner beroende på prestationsbaserade tillägg, medan Downing och West Ham är väldigt nära att komma överens om kontraktsvillkoren. Det kan bli så att Downing, som i dagsläget tjänar £80 000 i veckan, får en slant av Liverpool för att lämna (The Mirror).

West Ham och Liverpool är nära att komma överens om en övergångssumma på £6 miljoner för Downing, men London-klubben måste fortfarande övertyga yttermittfältaren om att vilja flytta dit (The Guardian).

Downing är nära att flytta till West Ham för £6 miljoner. Han skulle föredra en flytt till Newcastle, men ’Skatorna’ var endast villiga att låna honom, samtidigt som veckolönen på £80 000 utgjorde ett problem. Downing tackade nej till West Ham tidigare under sommaren, men nu har Rodgers sagt åt honom att han inte ingår i planerna, vilket kan få honom att tänka om (The Times).

* * *

Aly Cissokho är överens med Liverpool och kommer att flytta till Merseyside så fort klubbarna kommer överens (The Times).