. . .

Enligt The Times har förhandlingarna om Daniel Sturridges eventuella flytt till Liverpool stött på hinder i form av en agentkostnad som LFC inte vill betala.

Tidningen uppger att FSG har beordrat att klubben inte ska lägga ut lika mycket som tidigare på agentarvoden, då man har betalat ut hela £30 miljoner till spelares representanter under de senaste fyra åren.

Den nya inställningen har alltså redan inneburit konsekvenser, då Sturridges övergång har gått i stå, trots att man är överens om lönen.

The Times
skriver att Liverpool redan visar intresse för en annan spelare – nämligen PSG-anfallaren Kevin Gameiro – om Sturridges övergång kollapsar.

* * *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Ooooo:o
  Det som är mest skrämande är att vi betalade så förbannat mycket förra året!
  Det är ju nästan hela Carroll summan igen!

  • Viktor: Menar £30 miljoner utslaget på sammanlagt 4 år, inte om året.

 2. Inte varit imponerad av Gameiro av det jag har sett, verkar ganska talanglös men han jobbar dock ganska hårt.när han väl får spela.

 3. Anton, Han är i en väldigt dålig sits i PSG där han i princip aldrig får spela. När han är i form och spelar som han gjorde i Lorient, då är han en väldigt bra spelare. För en billig peng tycker jag att han är värd en chansning.

 4. Blodsugande banditer är vad alla agenter, tycker det är rätt att Liverpool sätter ber foten och slutar betala hutlösa arvoden. Men jag antar att det är väldigt olika från agent till agent vad dom tar betalt då? Eller vem säger att Gameiro’s agent inte också vill ha en löjlig summa?

 5. Suck.
  FSG har verkligen en tendes att ”sätta ner foten” vid fel tillfällen… Kenny spenderade bort alla pengar på massa floppar och sen när Rodgers kommer så stryper dom pengaflödet… Och nu när vi verkligen har en chans att få in en riktigt bra spelare som Sturridge så ska dom ta upp agentfrågan som borde varit aktuell och upptagen under Kennys tid…

 6. Ojoj jag läste nog lite snabbt. Tyckte väll att 30 miljoner lätt jäkligt högt!
  Finns det pengar att spara in ska man självklart göra allt som går att göra för att minska kostnaderna (så länge det inte går ut över värvningarna). Hoppas FSG löser det här!

 7. Får inte agenterna en viss procent av övergångssumman?
  Eller betalar klubben en extra avgift till agenten?
  Hur funkar det? Någon som är insatt?

 8. Möjlighet för Sturrige o visa hur mkt han vill till LFC o säga till sina agenter o skärpa sig.
  Varför ska de ha % på vår vidareförsäljning. Helt rätt av LFC o sätta press på han så får de se hur gärna han kommer….

 9. @Kefas: helt rätt. Nu När vi ligger tidigt i förhandlingarna så är detta möjligt.

  Vad är Gameiro för typ av lirare?