Det rapporteras flitigt under måndagen att Adrian är målvakten som kommer ersätta Simon Mignolet.

Den tidigare West Ham-målvakten har enligt Liverpool Echo hela tiden varit ett potentiellt alternativ på målvaktspositionen utifall Mignolet skulle lämna. Då belgaren ser ut att göra klart sin flytt till Club Brügge under måndagen så har dom röda gjort slag i saken och kontakt med Adrian.

Adrian nekade ett nytt kontrakt med Hammers förra säsongen efter att ha blivit petad av Lukas Fabianski. Då kontraktet gick ut för spanjoren i juni så är han således tillgänglig på free transfer.

Skulle formaliteterna lösa sig, vilket är det förväntade, så kommer Adrian befinna sig på bänken under Liverpools öppningsmatch mot Norwich nästa fredag.

Övriga kommentarer:

2 kommentarer
 1. Well. Jag hade hellre sett Vorm (har för mig att han lämnade Spurs?) En keeper som jag alltid gillat

  • Tycker inte det är någon större skillnad på dom kvalitetsmässigt. Dock tycker jag Vorm käns väldigt kort ibland. Är ingen man ser dominera i luftrummet. Är dock en snabb målvakt. Adrian är lång och en stabil shot stopper.
   Sen är Vorm 35år och har inte spelat regelbundet sen han gick till Tottenham.
   Adrian är ju inte pyrung men har iallafall spelat en hel del mer än Vorm som senaste 5 åren.

   Adrian känns för mig ett lite bättre alternativ. Om Liverpool hade varit sugen att betala en liten slant för en målvakt så skulle jag föredra Reina som säkert skulle vara sugen att komma tillbaka om chansen gavs.

Kommentarer är stängda.