Sunderland är intresserade av Charles N’Zogbia, men blev förvånade av Wigans höga krav, då de kräver hela £12 miljoner för att släppa sin stjärna. Liverpool är också intresserade av N’Zogbia (The Mirror).

Trots fortsatta förhandlingar befinner sig inte Liverpool och Ajax närmare varandra om Luis Suarez övergångssumma. Liverpool kommer även att testa att kasta in Ryan Babel i affären, men man tänker inte låta sig köras över av Ajax. Andra spelare som är av intresse för Liverpool är Romelu Lukaku, Ashley Young, Alex Oxlade-Chamberlain, Lassana Diarra och Lacina Traore (The Mirror).

Liverpool jobbar alltjämt på Luis Suarez, som gärna vill genomföra en flytt till Merseyside. En annan spelare som Liverpool är intresserade av är Charles N’Zogbia (The Daily Mail).

Kenny Dalglish vill förstärka truppen. Luis Suarez och Stephen Warnock är två namn som står högt upp på önskelistan (The Daily Star).

Dalglish vill inleda värvningskampanjen med att rekrytera en stjärna. Liverpool har siktat in sig på Suarez, och visar även intresse för Young och N’Zogbia (The Independent).

Romelu Lukaku har förnekat att han är klar för Manchester City (De Morgen).