Liverpool kan göra sig av med tvåsiffrigt antal spelare i sommar.

Det är Neil Jones på GOAL som framför uppgifter om vilka spelare som Liverpool är villiga att skeppa i sommar.

Enligt Jones är Divock Origi, Marko Grujic och Harry Wilson till salu. De två sistnämnda gjorde gedigna säsonger på lån 20/21 och har liksom Origi andra klubbars ögon på sig.

Därtill kan Xherdan Shaqiri, Takumi Minamino och Loris Karius lämna, medan Taiwo Awoniyi – som ju nyligen gjort klart med arbetstillstånd i Storbritannien – har blivit ett alternativ för engelska klubbar som tidigare inte kunde värva honom på grund av problemet med arbetstillståndet.

Tre talanger som är till salu är Sheyi Ojo, Ben Woodburn och Liam Millar, men det är också möjligt att det blir nya utlåningar i deras fall.

3 kommentarer
  1. Undrar vem som blir andremålvakt kommande säsong?

    En viktig lärdom från denna säsong är ju vikten med tillräcklig marginal på alla positioner. Speciellt defensiva.

  2. Känns som att vi försökt skeppa iväg ovanstående de senaste 4-5 fönstren. Varför skulle vi lyckas nu när Covid härjar och klubbar runt om i Europa har det tufft ekonomiskt.
    Tycker att vi varit bra på transfers in… men inte särskilt bra på transfers ut.
    Vad tycker ni andra?

    • Håller med om att man borde ha sålt fler, men Brewster, Lovren och Ejaria fick man ändå bra summor för förra sommaren. Problemet är att storklubbarna har välbetalda squadplayers, det är väldigt dyrt för typ turkiska klubbar att investera i en spelare som Shaqiri.

Kommentarer är stängda.