Liverpool vann med 1-0 mot Trabzonspor. Ryan Babel prickade in det enda målet i matchen, men Joe Cole var knappast lika lycklig när han brände en straff.

Ingen kan påstå att Liverpool mönstrade sitt starkaste lag, då både Steven Gerrard och Dirk Kuyt inte ens var med i matchtruppen – förmodligen vilades de till den kommande ligamatchen mot Manchester City.

Istället fick andra spelare chansen att visa framfötterna. Liverpool mönstrade följande spelare: Reina, Kelly, Aurelio, Kyrgiakos, Carragher, Lucas, Poulsen, Cole, Maxi, Jovanovic, Babel. Avbytare: Cavalieri, Torres, Wilson, Ngog, Spearing, Skrtel, Pacheco.

Det var förstås ett helt naturligt val att matcha Cole, med tanke på dennes avstängning i ligasammanhang. Cole gjorde en bra match, och han var den som spelade fram Babel i samband med målet, men självklart hade hans match blivit ännu bättre om han hade satt straffen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FWWSojtqTOM[/youtube]

Bäst i Liverpool var nog Soto Kyrgiakos, som var en riktig klippa i backlinjen. Gillade även t.ex Kellys insats, han känns allmänt pålitlig och har definitivt visat att Roy Hodgson inte behöver köpa en ny backup till Glen Johnson.

Av naturliga orsaker såg varken Poulsen eller Aurelio ut att vara i toppform, men de kommer säkerligen att bli bättre och bättre ju mer speltid de får.

Frågetecknet ställs till Alberto Aquilani, som åter igen inte var närvarande i truppen. Ny skada, månne?

1 kommentar
  1. Snyggt mål, skulle du kunna påminna på bloggen när det är match. Skulle vilja se när de nya värvnigarna lite extra 🙂

Kommentarer är stängda.