Liverpool var chanslösa när Wolves tog en bekväm seger via två snabba mål i matchinledningen.

* * *

Matchfakta:

Wolverhampton – Liverpool 3-0 (2-0, 1-0)
1-0: Joel Matip (SJÄLVMÅL) 5′
2-1: Craig Dawson 12′
3-1: Ruben Neves (Traoré) 71′

Bollinnehav: 41,8% – 58,2%
Skott på mål: 6 – 4
Skott utanför: 5 – 8
Passningsprocent: 74,9 – 85,5
Hörnor: 2 – 7
Offsides: 1 – 2
Gula kort: 1 – 1
Röda kort: 0 – 0

* * *

Spelarkommentarer:
Alisson – Räddade ett friläge. Kunde inget göra vid baklängesmålen.

Robertson(86) – Svag insats. En av de sista utespelarna att få soppatorsk, men nu orkar han inte heller spela lika intensivt som tidigare.

Gomez – Ytterligare en svag insats. Ser ut att ha tufft att klara den mentala pressen.

Matip – Otroligt svag insats defensivt. Tog en del bra initiativ med bollen och tillförde därmed ett element i anfallsspelet, men de defensiva tabbarna var alldeles för många och grova i den här matchen.

Trent – Hade en vass passning till Darwin, annars helt osynlig framåt. Fokuserade mest på sina defensiva uppdrag.

Bajcetic(77) – En ljusglimt. Satte in fina tacklingar, bröt uppspel och spelade okej med bollen. Klart bättre än Fabinho just nu.

Thiago(85) – Ett från honom sällan skådat dåligt passningsspel. Saknade helt skärpa i passningsspelet, å andra sidan gjorde sig inte medspelarna spelbara på ett bra sätt heller.

Keita(65) – Hade en del spännande offensiva intentioner, men otroligt svag i avslutsmomenten. Missade åtminstone ett jätteläge. Fick spela sålänge han orkade.

Gakpo(85) – Tillbaka på vänsterkanten efter 3 matcher centralt. Stod för några intressanta aktioner, som när han spelade fram Salah, men lyckades inte riktigt komma in i matchen.

Nunez – Kom till ett par jättechanser som missades. Inte lika vass som precis innan VM-uppehållet, men borde ändå bara vara en tidsfråga innan målskyttet lossnar.

Salah – En skugga av sitt forna jag. Var inte en faktor i matchen som han borde vara. Missade chanser.

* * *

Inhoppare:
Henderson(65) – Lyckades inte sätta sin prägel på matchen.

Elliott(77) – Uträttade inget särskilt.

Oxlade(85) – Fick komma in och visa att han fortfarande lever.

Milner(85) – Fick också komma in sent, möjligtvis gör Klopp dessa sena byten för att undvika förslitningsskador på spelare i startelvan.

Tsimikas(86) – Fick komma in när Robo var helt slut.

1 kommentar
  1. Känns verkligen hopplöst nu, senast vi hade en sådan svacka var när hela backlinjen var på skadelistan. Då visste man ändå att när alla var tillbaka igen så skulle vi börja prestera igen. Men nu så har vi de flesta på banan och bättre backup men vi presterar som ett championship lag… Då FSG verkar förlorat hela sin budget till att rusta klubben, så känns det som att vi har ett par torftiga säsonger att se fram emot… Med takten på vad vi spenderar i relation med vad vi behöver göra så känns det osannolikt att vi kan ta in speciellt mycket i sommar. Det räcker ju knappast med en Bellingham, utan vi behöver 2-3 startspelare till mitten. Vi behöver väcka liv i våra ytterbackar. Vi behöver ett alternativ till Salah som under ett års tid nu varit helt under isen.

    Vi kommer behöva slänga iväg en hel del dökött i sommar, vi behöver säkert minst £250 mille till nya spelare och en hel sommar utan massa skador och att ta igen sig. Jag hoppas också att vi missar Europa så att vi bara behöver koncentrera oss på inhemskt.

Kommentarer är stängda.