[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Totaal Liverpool kommer inte ha möjlighet att bevaka nattens match mellan Liverpool och Manchester City. Detta inlägg kommer att uppdateras under tordagsmorgonen, men ni får diskutera matchen i kommentarsfältet.

* * *

Laget:

Startelvan: Jones; Kelly, Toure, Coates, Enrique; Gerrard, Henderson, Allen; Coutinho; Sturridge, Lambert.

Bänken:

* * *

Matchfakta:

Liverpool – Manchester City 2-2 (5-3 efter straffar)
1-0: Stevan Jovetic 53′
1-1: Jordan Henderson 59′
2-1: Stevan Jovetic 67′
2-2: Raheem Sterling 85′

Straffläggning: 3-1

* * *

Övriga kommentarer om matchen:

* * *

Målen:

* * *

Emre Can vs Man City:

* * *

Raheem Sterling vs Man City:

21 kommentarer
 1. City dominerar men Liverpool har skapat ett par heta chanser. väldigt slarvigt passningsspel måste jag säga.

 2. Coates ser riktigt vass ut. Kanske lite för vågad i sitt spel men ser säker ut med bollen. Kanske spelat sig kvar i laget under försäsongen.

  Kolo verkar inte ha koll på sin omgivning. Tappar bort spelare hela tiden.

  Enrique är lite lat i spelvändningarna. Måste va snabbare hem.

 3. Som du säger ser Coates väldigt bra ut och coutinho som vanligt. Men rent generellt är passningsspelet väldigt slarvigt särskilt på citys planhalva.
  City dominerar men liverpool skapar en del bra chanser.

  Johnson kommer in nu i andra och han måste börja visa att han är klass och vill spela kvar.

  • För annars petar vem Johnson? Han är oavsett lön etc vår bästa ytterback sett till det sportsliga.

  • Kan hända vilket inte är ett så gott betyg eller tycker du han spelar stabilt som Alban skulle sagt?

 4. Mignolet imponerar inte. Står fastklistrad på linjen. Kanske ligger något i ryktena om att BR och staben inte är helt nöjd med honom.

  • Bra på straffarna iaf Migs, även om det kändes rätt plojigt.
   Håller med Pär om Sterling, vad den killen har utvecklats.
   Henderson kommer även bli extremt viktig i år.

 5. Otroligt vad bra sterling har blivit, snabb, teknisk och har fått en väldigt bra spelförståelse så han kan lägga fina passningar.

 6. Vad fint :). Roligaste matchen att kolla på hittills, fast för oss blev det främst roligt när sterling kom in, vilken speed. Henderson var bäst sett över hela matchen enligt mig även om han ej gjorde någon superinsatts. Coutinho gjorde tyvärr sämsta match under sommarn.

 7. Varför var inte Markovic med?

  • Han hade en lätt ”skada” och man ville inte riskera något.

 8. Sterling är grym! Vilken fart vi har i anfallet med honom, Markovic och Sturridge. Sen ser Ibe ganska lovande ut också. Visst saknas Suarez men vi har fortfarande ett väldigt spännande lag och spelsätt.

 9. Startelvan just nu i premiären
  Mignolet

  Kelly
  Skrtl
  Sakho
  Enrique

  Gerrard
  Can
  Henderson

  Sterling
  Sturridge
  Couthinio

  • Mignolet

   GJ
   Lovren
   Sakho
   Enrique

   Gerrard
   Hendersson
   Coutinho

   Sterling
   Sturridge
   Markovic

  • Kelly? Han ska nog vara glad om han får en utlåning med speltid i Championship..

 10. Trevlig underhållning i natt, det är ngr som sticker ut. Sterling blir bara bättre o bättre, Coates känns som ngt lovande, Henderson är viktig på mitten. Cotten behöver skaffa sig mer muskler men är en av få i laget som vågar göra sin gubbe. Sturridge känns iskall.

  Jag är inte orolig mot bra motstånd men mot kompakta/låga försvar, vi har ngr få spelare som vågar dribbla. Sen behöver vi få in en riktigt bra anfallare som sätter press på Sturridge.
  YNWA

 11. Spot on RobinD. Kelly är och förblir en medelmåtta. Saknar teknik och spelförståelse för att ta plats i ett topplag i PL. Sälj så länge han är värd något.

 12. Någon som vet var man kan se hela matchen i repris? Missade tyvärr matchen 🙁

 13. Samsyn på det mesta.

  Kelly behöver lånas ut och få speltid samt självförtroende. Gillade honom när han kom fram men skadorna har förstört. Finns potential och är home-grown, samt har faktiskt redan debuterat i landslaget.

  City ägde matchen får man säga, 65-35% i kontroll. Kanske inte så konstigt, City SKA ligga före oss. Det kändes som de mönstrade samma typ av lag som oss. Men sen så kikar man på spelarna och inser att halva startelvan är dyrare än vår dyraste spelare på planen. Så vi kan inte förvänta oss att kontrollera en sådan match. Vi kan bära jämnt på vår borg och Anfield. Men på Etihad blir det att kontra.

  Can fortsatt hyperkul att se. Sakho tror jag kommer få ett ruggigt bra år! Gerrards förmåga att byta bollsida är en extrem tillgång och Sterling kan göra 15-20 mål i år.

 14. Jag tycker det var en bra match och högt tempo för att vara en träningsmatch.
  Bäst i lfc: hendo, Coates och sterling
  Sämst: Johnson och Kelly.

  Tänk om vi kunde få in två bra ytterbackar på resp kant, det skulle kännas mkt bättre. Hoppas BR inser detta och pröjsar det som krävs för moreno o manqe.

 15. Fattar inte hur ni kan säga Kelly var sämst, första halvlek lirade han ju bra! Offensivt ser man ingenting av honom och därför vore utlåning optimalt. Men defensivt var han klart godkänd, tyckte han gjorde ett bättre defensivt jobb än Enrique

Kommentarer är stängda.