[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Match: Liverpool – Swansea (2014-02-23)
Plats: Anfield
Tid: 14.30
TV-sändning: Viasat Fotboll (visas även i Viasat Fotboll HD och på Viaplay.se).

PremierLeague

* * *

Presskonferens inför match:

* * *

Nyheter:

Efter förra veckans snöpliga förlust mot Arsenal (Howard he not given that) så är det än en gång dags för ligaspel på Anfield. I skrivande stund återstår det 12 matcher för Liverpools del, och i och med uttåget i FA-cupen så har de röda nu inga hinder i vägen för de resterande matcherna i Premier League. Det finns med andra ord inga ursäkter för några fler halvtaskiga insatser mot sämre motstånd.

Swansea kanske inte räknas in i kategorin ’sämre motstånd’ Premier League, men på hemmaplan så ska man givetvis inte räkna med någonting annat än 3 poäng. Vill ’The Reds’ hänga med i titelracet, eller en fjärdeplats för all del, så krävs det utan tvekan en vinst då samtliga toppkonkurrenter gick segrande ur respektive fighter under lördagseftermiddagen.

Skadenytt: Glen Johnson återvänder till truppen för första gången på en månad efter att den engelske landslagsmannen återigen börjat tränat med övriga a-truppen i början av veckan. Dock så fortsätter Mamadou Sakho, José Enrique och Lucas Leiva att jobba på i Melwood’s rehablokaler. Dock så ser Lucas Leiva inte vara långt ifrån en comeback – efter att brassen postat bilder och videos från sin Instagram där han tränade olika övningar med boll.

Totaal Liverpools förväntade startelva:

Startuppställning

Simon Mignolet ersätter (som väntat) Brad Jones i målet medan Jordan Henderson antagligen ersätter Joe Allen på mittfältet efter att ha vilat mot Arsenal förra helgen. Jag tror även att Rodgers kommer välja Daniel Agger framför Kolo Touré, då ivorianen stått för många misstag de senaste veckorna och Agger trots allt har en väldigt hög nivå i sig när han får vara skadefri och i matchform. I övrigt så tror jag att Glen Johnson kommer få inleda sin återkomst på bänken, men att han antagligen kommer att bli inbytt i matchens slutskede, i synnerhet om Liverpool jagar efter ett ledningsmål.

* * *

Statistik:

Liverpool

  • Liverpool är obesegrade i sju Premier League-matcher (W5, D2), och är en av endast två klubbar (Chelsea) som är obesegrade under året 2014 såhär långt.
  • Brendan Rodgers’s mannar har tagit 28 poäng av de senaste 30 poängen på Anfield (W9, D1) sen de blev besegrade av Southampton i September.
  • The Reds har gjort 43 mål i första halvlek i ligan den här säsongen, 13 mer än Manchester City, som stått för flest mål framåt under full tid den här säsongen.
  • Luis Suarez har haft 55 skott på mål den här säsongen – 20 mer än någon annan spelare.
  • Daniel Sturridge har gjort mål i sina sju senaste Premier League-matcher. Ruud van Nistolrooy (två gånger) är den enda spelaren som gjort mål i åtta Premier League-matcher på raken.

Swansea

  • The Swans är vinstlösa i deras sju senaste bortamatcher (D3, L4) sen 2-1 vinsten mot Fulham.
  • Swansea har bara gjort sju mål i första halvlek den här säsongen; bara Cardiff (fem) har gjort färre.
  • Nye Swansea-managern Garry Monk gjorde 45 ligaframträdanden för Swansea under Brendan Rodgers’s två-åriga period på Liberty Stadium.
  • Swansea’s genomsnittliga bollinnehav på 59.8% är den högsta i Premier League, men bara 25% av deras passningar har varit i den sista tredjedelen av planen, vilket är den lägsta siffran i ligan.
  • Wilfried Bony har gjort åtta Premier League-mål den här säsongen, men ingen av dessa har kommit i någon match på bortaplan.

* * *

Röster innan match:

* * *

Glöm inte heller att du kan göra en finfin affär på dagens match. Tack vare vår samarbetspartner Expekts erbjudande kan du som ny kund satsa upp till 1000 kr på matchen helt riskfritt! Lägger du ett spel på till exempel Liverpoolseger till 1,28 vinner du med en insats på 1000 kr hela 1280 kr. Går spelet inte in får du pengarna tillbaka helt utan omsättningskrav och du kan ta ut dem omedelbart om du så önskar. Det finns med andra ord inget att förlora!

Så här gör du för att ta del av erbjudandet från Expekt.
1. Registrera ett spelkonto på Expekt och gör din första insättning till ditt konto.
2. Lägg ditt första spel på valfri sport/match med valfri insats.
3. Vinner du inte ditt första spel återbetalar vi hela din insats med riktiga pengar, upp till 1000 kr.

Klicka HÄR för att registrera ett nytt konto på Expekt.

* * *

5 kommentarer
  1. Skitbra! Enkelt, lätt ta ta in och kul med videos i inför-rapporten!

  2. Kommenterar inte så ofta här men vill bara säga att jag älskar denna blogg och följer den varje dag! 😉

  3. Tack för de fina orden! Du är välkommen att kommentera mer i framtiden! 🙂

Kommentarer är stängda.