[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Match: Crystal Palace – Liverpool (2014-05-05)
Plats: Selhurst Park
Tid: 21.00
TV-sändning: Viasat Fotboll (visas även i Viasat Fotboll HD och på Viaplay.se).

PremierLeague

* * *

Presskonferens inför match:

* * *

Nyheter:

Liverpool har tappat greppet om ligatiteln efter den snöpliga förlusten mot Chelsea och behöver nu vinna båda sina matcher i hopp om att sätta press på Manchester City. Den första av de två matcherna för Liverpools del är Crystal Palace – som verkar ha fått nytt liv efter att primitiv-fotbollens stamfader Tony Pulis tog över klubben. Den som väntar på en färgsprakande tillställning under måndagskvällen ska nog inte hoppas på för mycket. Pulis lag har nämligen inte vunnit bollinnehavet i någon match han varit ansvarig över Palace, och lär inte göra något för att ändra på den statistiken mot Liverpool.

Upp till bevis för Brendan Rodgers gäng att borra sig igenom ett kompakt försvar med andra ord. Ett gäng som oroande nog misslyckades att borra sig igenom de två bussar som Chelsea ställt upp framför eget straffområde i förra omgången.

Skadenytt & Avstängningar: Daniel Sturridge har inte tränat i veckan på grund av ljumskproblem, men förväntas ändå vara redo för spel på Måndag. José Enrique (långtidsskadad), Jordan Henderson (avstängd 1 match till).

. . .

Totaal Liverpools förväntade startelva:

Palace

* * *

Statistik:

Head-to-head

  • Crystal Palace har vunnit de två senaste mötena mot Liverpool på Selhurst Park – de vann med 1-0 i Premier League i April 2005 och sedan med 2-1 i tredje rundan av Ligacupen senare samma år.
  • Liverpool har vunnit fyra av de fem senaste ligamötena mellan lagen.
  • Tony Pulis är obesegrad i samtliga hemmamatcher i Premier League mot Liverpool (W3, D2).

Crystal Palace

  • Crystal Palace har vunnit fem av de sex senaste matcherna.
  • De har samtidigt hållit nollan i fyra av de sex senaste matcherna i ligan.
  • ’The Eagles’ har förlorat sex av deras sju matcher mot topp 4-motstånd den här säsongen. Deras enda vinst var 1-0 vinsten över Chelsea hemma på Selhurst Park.
  • Palace har gjort totalt 15 mål på hemmaplan den här säsongen – lägst av alla lag i Premier League.
  • De har den lägsta siffran av bollinehav i ligan den här säsongen (37.9%), och har aldrig haft högst bollinnehav i någon av matcherna som man spelat under Tony Pulis.

Liverpool

  • Liverpool satsar på ett nytt klubbrekord. I nuläget har de vunnit sex bortamatcher i rad, sju matcher innebär ett nytt klubbrekord.
  • Deras 2-0 förlust mot Chelsea förra helgen var den första gången de misslyckats med att göra mål på 26 matcher.
  • The Reds har gjort fler mål på bortaplan än något annat lag i ligan den här säsongen (45) – nio fler än näst bästa Manchester City.
  • Brendan Rodgers’ lag har tagit 34 poäng från deras 18 bortamatcher den här säsongen (W10, D4, L4).
  • Liverpool behöver fyra mer mål för att bryta 100-mål barriären över gjorda mål under en och samma säsong. Chelsea håller i Premier League-rekordet på 103 mål som sattes år 2010.

Statistiken är hämtad från BBC Sport

* * *

Röster innan matchen:

* * *

Glöm inte heller att du kan göra en finfin affär på dagens match. Tack vare vår samarbetspartner Expekts erbjudande kan du som ny kund satsa upp till 1000 kr på matchen helt riskfritt! Lägger du ett spel på till exempel Liverpoolseger till 1,35 vinner du med en insats på 1000 kr hela 1350 kr. Går spelet inte in får du pengarna tillbaka helt utan omsättningskrav och du kan ta ut dem omedelbart om du så önskar. Det finns med andra ord inget att förlora!

Så här gör du för att ta del av erbjudandet från Expekt.
1. Registrera ett spelkonto på Expekt och gör din första insättning till ditt konto.
2. Lägg ditt första spel på valfri sport/match med valfri insats.
3. Vinner du inte ditt första spel återbetalar vi hela din insats med riktiga pengar, upp till 1000 kr.

Klicka HÄR för att registrera ett nytt konto på Expekt.

* * *