Senaste nytt

Totaal Liverpools podcast: #E03 + nyhet!

Efter den väldigt fina feedback vi fått för podcasten så har vi beslutat oss för att köra vidare och göra lyssnandet för våra trogna följare ännu enklare.

Numera delar vi inte längre feed med våra vänner på fotbollsindex, utan från och med nu är avsnitten upplagda i en helt egen feed. Allt för att göra det enkelt att prenumerera. En annan nyhet är att Totaal Liverpools podcast även går att lyssna på via Acast!

* * *

För att fira detta plus en fin LFC-säsong så är det naturligtvis även dags att presentera ett helt färskt och fullmatat avsnitt av Totaal Liverpools podcast. Här är avsnitt 3!

Avsnitt #03: Vad som var, vad som kan komma: Liverpool ska spela europaspel återigen och i det tredje avsnittet sammanfattar Per och Tomas säsongen som varit. Högintressant är det även att ta del av vilka som kan tänkas lämna klubben samt komma. I vanlig ordning blir det en talangprofil och en uppdatering vad som hände med en tidigare Liverpoolspelare, dagens spelare återfinns i Grekland. Programmet avslutas med en topplista. Den här gången det som ingen vill ska ske i sommar…..topp 5 missade möjligheter.

Podden görs av Fotbollsindex i samarbete med Totaal Liverpool. Programledare. Andreas Hjerpe.

För att prenumerera via iTunes/Podcaster –> LYSSNA NU

För att lyssna via Acast –> LYSSNA NU

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Laddar...