Senaste nytt

Podden: #26 November-avsnittet

Landslagsveckor kräver podd för att släcka LFC-törsten. Ett rykande färskt avsnitt finns att lyssna på nu.

* * *

Totaal Liverpools podcast, 26

I avsnittet går vi vidare med “elvan”, en andra central mittfältare utses, det blir tysk talangprofil och i vanlig ordning analyserar Tomas och Per det aktuella läget, insatser och blickar framåt. Mycket nöje.

Prenumerera via iTunes och Acast

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar

 1. Kingpin

  Tack för ett bra avsnitt.
  Satt och tänkte på det ni diskuterade med spelsystem. Är det verkligen så stor skillnad mellan 1-4-3-3 och 1-4-2-3-1?
  Skillnaden är väl möjligtvis vart man väljer att låta ytteranfallarna ha sin utgångspunkt ifrån, om de ska slicka linje eller vara mer centrala och om den offensiva innermitten ska ligga ännu längre fram i planen och inte behöva ta lika stort defensivt ansvar?
  Det stora ”felet” den här säsongen är att inte Firminho spelar på rätt plats. Hans grovjobb längst fram var det som gjorde Salah bättre än det han har visat den här säsongen. Att Klopp försöker göra en Messi och sätta Salah längst fram bara för att han är bäst individuellt skadar laget mer än det hjälper. Som ni var inne på så skulle man byta plats på Salah och Firminho så skulle lagets anfallsspel bli ännu bättre!

  Skulle vara intressant i och med listan den här veckan om ni kunde göra en lista med topp fem inlånade spelare. Om det ens finns några sådana?

Laddar...