Senaste nytt

Podden: #21 Mjukstart

Stekhett avsnitt i svallvågorna av Alisson. Dags att dra igång poddsäsongen 18/19 på TL.

* * *

Totaal Liverpools podcast, 21

VM är över, försäsongen har börjat och podden är tillbaka. Den här gången sammanfattar Per och Tomas Liverpoolspelarnas VM och ger deras första intryck av sommarens nyförvärv. Det blir såklart även en hel del snack om Allison och brassens vara eller icke vara i Liverpooltröjan. Mycket nöje.

Prenumerera via iTunes och Acast

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Kommentarer

 1. Kingpin

  Tycker att man ska nämna Henderson när det gäller spelare som underpresterade i VM. Blev besviken på hans prestationer och jag tror det hade gått ännu bättre för England om de hade låtit Dier spela fler matcher så han hade kommit in i tempot snabbare.

  Jag har försökt välja två mittbackar som jag gillar. Finns så många olika att välja på. Touré kändes som en gentleman som alla gillade för hans personlighet, Carragher behöver ingen motivering alla vet hur bra han var. Igor Biscan var en annan favorit. En mittfältare som fick spelade mittback med olika resultat. Men mina två val är ett skandinaviskt mittbackspar i form av Agger och Hyypiä. Stenhårda och spelskickliga samtidigt som de var trevliga utanför planen.

  1. Tomas

   Bra val, hade med båda i funderingarna kring mina val.
   Tycker personligen att Henderson gjorde ett bra mästerskap, hade han inte lämnats så ensam mot Kroatien hade de haft bättre chans på final.

  2. Pär

   Men var inte Carragher bra för sin inställning mer än att faktiskt var en bra spelare? Han gjorde en fin assist mot Blackburn när Torres gjorde ett av de snyggaste målen men noll boll känsla och vilka träben han hade. Samtidigt visste man att han aldrig backade ur en duell oavsett vilken situation på gott och ont. Van Dijk har sin arrogans som största akilleshäl men i övrigt vilken skillnad mot Carragher. Hade Carragher spelat idag hade han inte spelar i Liverpool med tanke på utvecklingen som en mittback hos toppklubbar har idag.

Laddar...