Senaste nytt

Podden: #18 Roma

Nytt avsnitt ute nu!

* * *

Totaal Liverpools podcast, 18 Champions League med Andreas, Tomas och Per.

Prenumerera via iTunes och Acast

Säsongen närmar sig sitt slut. Men först ska en semifinal i Champions league mot Roma spelas och de sista tre ligamatcherna. Det blir såklart mycket Champions league det här avsnittet, men även en transferprofil där Per kan ha hittat en lösning på den av podden så eftertraktade defensive mittfältaren. Medverkar gör i vanlig ordning Tomas Nygren och Per Qvist från Totaal Liverpool med Andreas Hjerpe som programledare.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Kommentarer

 1. Kristian

  Känns som det varit några snåla år efter Riise, där vi haft Dossena, Milner, Moreno, och Gomez som alla försökt göra platsen till sin egen. Är väl främst nu efter jul som man börjar se nåt stort i att vi har en vänsterback som förhoppningsvis fortsätter sin fina utveckling, skulle vara så kul om Robertson fortsätter på den inslagna vägen.

  Några favoriter under min livstid som huserat på vänsterbacken: Riise, Aurelio, Enrique, Bjorneby och Dossena.

  Favoriten är nog Enrique, gjorde det väldigt bra under en säsong när han sprang fram och tillbaka som en tjur. Tyvärr så tappade han mycket tillsammans med resten av laget efter Suarez uttåg och därefter har vi famlat fram tills nu.

 2. jackhysell

  Just Djimi Traore skulle jag nog hålla till topp 10 sämsta spelarna som någonsin startat en CL-final! Tror aldrig jag såg han göra en hygglig match!

 3. Kingpin

  Läste en lista med topp 10 bästa vänsterbackar i Liverpool genom tiderna och där hävdade man att Alan Kennedy var den absolut bästa. Har inga minnen av att jag sett honom spela så jag kan inte rösta på honom.
  Aurélio är nog många favorit kan jag tänka mig men jag gillade både Steve Harkness, Bjørnebye och framförallt Riise när jag var yngre. Riise var den stora favoriten speciellt p.g.a. det fantastiska skottet han hade. Men min röst går till den maliska landslagsspelaren Djimi Traoré som var en härlig spelare. Mångsidig eftersom han både spelade mittback och vänsterback. Inte alltid att han hängde med i vändningarna, han verkade inte vara speciellt smart i det taktiska men han hade en otrolig vilja och försökte gång på gång. Tyvärr gick det inte alltid så bra men han gav aldrig upp. Trots det blev det ändå 88 matcher i Liverpooltröjan. Så ibland var han hyfsad 🙂

 4. OS

  VB: Aurelio

  Ingen har hållit sån hög kvalité av våra VB:ar under 2000-talet. Hans frispark mot Utd… farten på vänsterkanten, otroligt synd att han varit så skadad under sin tid här.

  Riise med sitt skott är en annan favorit eller golfklubbs-incidenten med Bellamy.