Senaste nytt

Podden: #17 CL med Frida Fagerlund

Nytt avsnitt ute nu!

* * *

Totaal Liverpools podcast, 17 Champions League med Frida Fagerlund

Prenumerera via iTunes och Acast

Frida Fagerlund, fotbollsreporter på Aftonbladet, gästar podden i det här avsnittet. Dett blir mycket snack om Champions League och Liverpools chanser mot Premier Leagues seriesuveräner Manchester City, som står för motståndet i kvartsfinalen.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 Kommentarer

 1. Stefan

  Ja, måste hålla med om att det var intressant avsnitt. Och Frida är betydligt mer insatt i dagens fotbollsligor än mig trots namedroppen av C Ronaldo😀

  1. Tomas

   Kul att du gillade avsnittet. Det var väldigt roligt att ha med Frida, hon är oerhört kunnig och som insnöad LFC-supporter är det alltid intressant att höra hur utomstående ser på klubben.

 2. Kingpin

  Mycket bra avsnitt. Intressanta tankar från Frida!
  Imponerande att ni lyckas få med så stora namn! 🙂

  Hängde inte riktigt med det här ni pratade om högerbackar, menade att man skulle välja ut den bästa högerbacken i Liverpool genom tiderna? Eller var det i dagens trupp? Eller bästa högerbacken genom tiderna i alla lag i världen?

  1. Tomas

   Hejsan!
   Tanken med elvan är att vi ska plocka ut en varsin favorit från LFC under PL-eran, behöver inte vara den bäste spelaren på positionen, utan en personlig favorit. Det behöver inte vara i dagens trupp. Vi avverkade målvakten i det förra ordinarie avsnittet, där hade jag en utläggning om Dudek, Pelle om Scott Carson och Andreas om Chris Kirkland. Tanken är att vi i slutändan ska få till en startelva med personliga favoritspelare. Vår förhoppning var att ni som lyssnar vill vara med på resan och plocka fram era egna favoriter på de olika positioner vi betar av, på så sätt skulle vi kunna få till en lyssnar-elva också.
   Hoppas det här klargjorde lite 🙂
   Tack för responsen förresten, det var jätteintressant att prata med Frida, hon är oerhört kunnig och att hon tar från sin lediga tid för att prata en dryg timme med en liten LFC-podd är såklart ett tecken på hennes stora engagemang för fotbollen.

  2. Kingpin

   Okej då förstår jag tanken med det.
   Egentligen skulle man kunna sätta Jaime Carragher som favoriten på högerbacken då han spelade en del där, speciellt i början av karriären men han räknas väl som mittback så det hade varit fusk.
   Har svårt att bestämma mig mellan tre namn; Rob Jones, Steve Finnan och Glen Johnson.
   Rob spelade en hel del när jag växte upp (nostalgi) och var stabil, Glen var ju gjuten i startelvan och höll en hög nivå även om inläggen oftast var skrattretande. Men jag tror jag röstar på Steve Finnan. Även om han inte var den bästa spelare som fanns så lyckades han ändå behålla högerbacksplatsen länge. Benitez köpte in fyra högerbackar men ändå så var det Finnan som återfanns i startelvan. (tänker på Josemi, Barragan, Kromkamp och Degen)

 3. Stefan

  En liten fundering som jag inte fick ihop. Om jag sett rätt är Frida född 1988. Hur kan man då, vid 6-7 års ålder, se upp till Cristiano Ronaldo som är tre år äldre. All respekt till honom men inte spelade han på så stora arenor vid 9-10 års ålder😉. Bara en enkel reflektion. Nu ska jag fortsätta och lyssna på resten av avsnittet

Laddar...