Senaste nytt

Podden: #14 Segundo para o ano

Ett transferfönster har stängts, en månad har avslutats och dagarna innan inspelningen spelades en kontroversiell match som fick Tomas att koka!

* * *

Totaal Liverpools podcast, 14 Segundo para o ano

Prenumerera via iTunes och Acast

Ett transferfönster har stängts, en månad har avslutats och dagarna innan inspelningen spelades en kontroversiell match som fick Tomas att koka. Liverpool är tillbaka i finrummet som kallas Champions league och ställs i åttondelsfinalen mot portugisiska Porto (därav titeln). Det blir en topp 5 lista och en “Var är han nu” där Per och Tomas har letat upp en av alla dessa stackare som jämfördes med Steven Gerrard. Det är några av de saker som Per Qvist och Tomas Nygren från Totaal Liverpool avhandlar i det andra avsnittet för året. Programledare är som vanligt Andreas Hjerpe

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Kommentarer

  1. Kingpin

    Bra podd!
    Vill bara rätta er lite, någon av er sa att den assisterande domarens jobb var att kolla offsiden och att det var huvuddomarens jobb att kolla straffsituationen. Självklart ska den assisterande domaren kolla offsiden MEN det är även dennes jobb att kolla straffsituationen. De ändrade namnet från linjedomare till assisterande domare just för att den egentligen har lika stor makt som huvuddomaren när det gäller att ta beslut. Tycker det är bra att man gjorde det eftersom huvuddomaren kan inte se allt och även om huvuddomaren positionerar sig bra så kan man inte se vad som händer bakom ryggen på spelarna. Därför är det positivt att den assisterande domaren har den makten/rättigheten att gå in och ta beslut. Så kudos till den assisterande som gjorde en del av sitt jobb och vågade ta det kritiska beslut i ett extremt kritiskt läge. Tyvärr blev det väldigt fel men jag tycker det är dags att gå vidare. Vi ligger bra till, har en bra trupp och efter förra matchen visade vi att vi spelat upp oss och är på rätt väg. Det kommer bli en bra avslutning på säsongen!

    1. Tomas

      Du har såklart rätt i det, min bittra ståndpunkt är dock fortfarande att om ass.domaren sett offsiden hade han aldrig behövt blåsa straff. Håller med om att det är bra att domaren får hjälp, men surt när det blir fel. Kul att du lyssnar och lämnar respons!

Laddar...