Senaste nytt

Samarbete: Liverpool och fotbollstippande

daniel-sturridge

Liverpool och fotbollstippande

Det vankas sommar och säsongsavslutning i kungliga England. Säsongen för de röda har väl kanske inte varit den allra roligaste, och månaden maj var inget undantag. Chansen till en fjärdeplats och kval till Champions League försvann med 1-1 mot ett redan mästarklart och tämligen oinspirerat Chelsea. Ett litet ljus i mörkret var att Stockholm fick finbesök av legendariske Liverpool-anfallaren Robbie Fowler och chansen att fira av säsongen i hans sällskap på O’Learys i Liljeholmen.

Mer spänning med odds

Men spänningen inför de två återstående matcherna får väl anses begränsad. Ett sätt att sätta lite spets på dem, liksom att höja stämningen i Allsvenskan som ångar på för fullt, är att tippa på matcherna. Den som så önskar kan självfallet spela på Svenska Spels utmärkta webbsida. Men eftersom de privata spelbolagen på nätet erbjuder betydligt fler spel och ofta bättre odds, så jag tipsa om de jag anser vara bäst. Det finns åtskilliga nya casinon som erbjuder betting, men som framgår av min lista föredrar jag de gamla pålitliga spelbolagen som varit med ett tag.

can

Betway

Betway har varit på banan länge, men har nyligen helrenoverat sin sportbok, och resultatet är en sajt som är både fräschare och lättare att hitta rätt i. Den fotbollsliga du inte kan tippa här är garanterat inte värd att följa. Följer du den venezolanska ligan? Inga problem, Betway har oddsen. I Liverpools nästa match är de skyhöga favoriter och vinst för allas vårt favoritlag ger endast 1,44 gånger pengarna, vilket ändå är något bättre än hos andra bolag. Nya kunder får dessutom ett gratisspel på 500 kronor, enda villkoret är att du måste spela ett odds på 1,75 eller högre, så Liverpool-matchen funkar förstås inte.

Unibet

Unibet har hållit igång i många år och erbjuder tiotusentals odds på hundratalet sporter. I kommande matchen mellan Liverpool och Crystal Palace har de inte otippad de röda som skyhöga favoriter, med ett odds på 1,42 för Liverpool-vinst medan Crystal-seger skulle ge 7,75 gånger pengarna. Utöver Premier League erbjuder de dessutom odds på samtliga Allsvenska matcher. Dessutom erbjuder Unibet en bonus till tippare på 100% upp till 1000 kronor, vilket är ett av de bästa erbjudandena från ett svenskt spelbolag.

Betsson

Betsson var det första privata spelbolaget som gjorde svallvågor i Sverige genom att utmana spelmonopolet. De drog igång så tidigt som 1994 och under flera år skapade de dessutom debatt genom att ha en fysisk spelbutik på Götgatan i Stockholm. Betsson erbjuder nys spelare en välkomstbonus på upp till 1000 kronor. De erbjuder en av Sveriges bästa sportböcker och det mest kompletta spelandet på svensk fotboll. Hos Betsson hittar du odds på såväl Allsvenskan som på samtliga grupper och matcher ända ner till division 3. Självklart hittar du även Premier League-odds, och i matchen mot Crystal erbjuder de de bästa oddsen för Liverpool för närvarande, med 1,45 gånger pengarna.

Slutsats

Det finns ytterligare ett antal bra spelbolag, men de ovan nämna anser jag vara de klart bästa just nu. Det kan vara en poäng att registrera sig hos ett antal olika spelbolag, eftersom oddsen kan variera en del för samma lag och matchvinnare som vi sett. Lycka till med spelandet.

*Artikeln är skriven i samarbete med svenskaspelsajter.se*

Laddar...