Totaal Liverpool tar en titt på 10 spelare som är tillgängliga på marknaden inför transfer deadline.

”Tillfället gör tjuven” och kanske gör också tillfället Liverpools sportchefs värvningar. Richard Hughes & Arne Slot har varit inne på att Liverpool tittar på möjligheter som kan dyka upp på marknaden i slutskedet.

Här är 10 spelare som är tillgängliga:

Billy Gilmour, 23 år, mittfältare, Brighton
Pris: £12,5m
Kommentar: Den passningsskickliga skotten skulle av allt att döma passa in väl i Slots spelsystem. Uppges bara vara detaljer från en flytt till Napoli, och för en gångs skull ser Brighton ut att göra en dålig försäljning.

Rayan Aït-Nouri, 23 år, vänsterback, Wolves
Pris: £30m
Kommentar: Det tidigare underbarnet besitter en obestridlig offensiv uppsida som förmodligen lockar många sportchefer runt om i England, men samtidigt är hans defensiva brister lika obstridliga. Kanske avskräcker defensiven även Liverpool.

Maxence Lacroix, 24 år, mittback, Wolfsburg
Pris: £25m
Kommentar: Snabb, stark och relativt spelskicklig mittback som ryktas vara aktuell för Crystal Palace. Har tidigare nämnts i samband med Liverpool, desto mer oklart om man fortfarande är intresserade. Skulle kunna vara en lämplig Gomez-ersättare i LFC.

Kingsley Coman, 28 år, ytter, Bayern München
Pris: £40m
Kommentar: Enligt tyska medier vill Bayern bli av med den högavlönade Coman, som har en gedigen skadehistorik, men också en gedigen historik av att vinna ligatitlar. Att värva Coman är förmodligen en lockande tanke för många PL-sportchefer, desto mer osäkert om någon är beredd att verkställa och göra den stora investeringen som skulle krävas.

Federico Chiesa, 26 år, ytter, Juventus
Pris: £12m
Kommentar: Lite i samma fack som Coman. Tungt meriterad, skadedrabbad och högavlönad – men också en spelare som besitter stor potential. Enligt Fabrizio Romano är Liverpool intresserade; kanske inte otänkbart att Hughes slår till om man får honom riktigt billigt.

Adrien Rabiot, 29 år, mittfältare, klubblös
Pris: £0m i övergångssumma (men fet sign-on bonus)
Kommentar: Trots tunga meriter och en inte helt avskräckande ålder verkar inte Rabiot bada i kontraktserbjudanden från storklubbar. Har säkert ganska höga lönekrav, men givetvis en spelare som Hughes skulle kunna lösa om han verkligen vill.

Manu Koné, 23 år, mittfältare, Borussia Mönchengladbach
Pris: £25m
Kommentar: Fysiskt stark och relativt skicklig mittfältare som ofta ger ett imponerande intryck. Kanske inte just den mittfältstypen som Liverpool letar, men han skulle definitivt kunna vara en bra breddvärvning.

Tammy Abraham, 26 år, anfallare, Roma
Pris: £20m
Kommentar: Var en jättevärvning med Romas mått mätt för några år sedan, men numera en spelare de vill skeppa för att bli av med lönen. West Ham är en trolig klubbadress. Fyndpris om man jämför med exempelvis övergångssumman som Solanke gick för.

Nayef Aguerd, 28 år, mittback, West Ham
Pris: £20m
Kommentar: Vill bort från West Ham, som är beredda att sälja. Har nyligen tackat nej till Wofsburg. Prislappen är ytterst oklar, olika källor har rapporterat allt ifrån £20m till nästan det dubbla under sommaren. Aguerd har inte varit förskonad från skador under sina år i West Ham, men väl på planen har han imponerat såväl i klubb- som landslag.

Axel Disasi, 26 år, mittback, Chelsea
Pris: £40m
Kommentar: En av massvis med Chelsea-spelare som uppges vara till salu när de försöker snabbanta truppen innan deadline. Disasi är i en attraktiv ålder och har inte gjort bort sig i den turbulenta London-klubben, här finns definitivt intressenter både i England och andra stora ligor.