[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Uppdatering:

Louis van Gaal har tagit bort Cesc Fabregas och Toni Kroos namn på listan över potnetiella nyförvärv i Manchester United. En spelare som ryktas till United är Bastian Schweinsteiger, som är intresserad av en ny utmaning – och Bayern München kan tänka sig att sälja. Andra spelare i van Gaals tankar är Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi och Daley Blind. Dessutom är Kevin Strootman alltjämt aktuell (The Daily Mail).

Daniel Levy har klargjort att Roberto Mancini inte kommer att ta över Spurs. Levy kommer att ta ett beslut inom de närmaste 48 timmarna – och det står mellan Frank de Boer och Mauricio Pochettino (The Daily Mail).

Chelsea har bett om att bli informerade om händelseutvecklingen kring Luke Shaw och kan fortfarande komma att norpa honom framför ögonen på Manchester United. Shaw har för övrigt redan tackat nej till Manchester City (The Daily Mail).

Manchester City är fortfatt intresserade av Ashley Cole, då de förväntar sig bud på Aleksandar Kolarov (The Daily Mail).

Liverpool behöver betala £5 miljoner extra för Adam Lallana, eftersom Bournemouth ska ha sin andel av kakan. Andra Spurs-spelare som är intressanta för andra klubbar är Dejan Lovren, Morgan Schneiderlin, Jay Rodriguez, Calum Chambers och Victor Wanyama (The Daily Mail).

Arsenal har budat £18 miljoner för Antoine Griezmann, som även intresserar Liverpool och Juventus (The Daily Star).

Juventus och Barcelona har fortfarande inte lyckats komma överens om en övergångssumma för Alexis Sanchez, vilket kan öppna för andra intressenter som Liverpool och Spurs (The Daily Star).

* **

Harry Redknapp har klargjort att Loic Remy är tillgänglig för omkring £8 miljoner och vill spela i Champions League. Liverpool och Arsenal är två av intressenterna (The Daily Mail).

Remy 2

* * *

Chelsea visar intresse för PSG:s argentinare Ezequiel Lavezzi (The Telegraph).

* * *

Sunderland är nära att signa Michael Mancienne för £1 miljon, trots intresse från Stoke, Swansea, QPR och Fulham (The Mirror).

* * *

Roma visar intresse för Wolfsburgs vänsterback Ricardo Rodriguez, som den tyska klubben värderar till 18-20 miljoner euro (Sky Italy).

Hellas Verona har köpt loss Juan Iturbe för 15 miljoner euro, men han kan vara på väg bort att lämna redan i sommar. På onsdag kommer nämligen representanter från Verona åka till Madrid för att träffa motsvarigheter hos Real Madrid (Sky Italy).

Tom Ince och pappan Paul har landat i Milano för att träffa Inter (Sky Italy).

13 kommentarer
  1. Vad säger ni om jag säger att Remy är lite ”stel” i sitt spelsätt och inte är så mångsidig?

    • Om du menar stel som om att han inte rör sig så bra i sidled så håller jag med. Inte så rörlig utan mer som Cisse. Snabb i djupled och hårt skott.

  2. En perfekt tredjeforward att ha i truppen, synnerhet om han går att få loss för 8 millar. bargain!

  3. Svårt att se en anfallare i samma klass för mindre pengar. Verkligen värd alla 8 men inte riktigt i klass med Surre och Sturre men kan nog bidra med 10-15 mål

    • Absolut prisvärd för £8M. Särskilt om man tänker på att Swansea nu går ut och säger att Bonys prislapp ligger på £25M 🙂

  4. Vore kanon att få in Remy! Han är stark, snabb och duktig i straffområdet.
    Om vi får in lallana eller rakitic som nästa offensiva spelare så är det riktigt bra. Sen verkar de väl bli emre can som backup till Gerrard.

    Vänsterback och mittback samt högerback… Svårare att välja dem, till vårt väldigt offensiva spel. Något som är säkert är att de behövs förbättras avsevärt om vi ska utmana nästa år på två stora fronter!

  5. Vad tror läsarna här om Pastore? Passar han i Liverpool? Han kan väl inte vara helt nöjd med sin situation i PSG. En ny Coutinho kanske…

    • Visst är han bra och kanske kan BR få fart på honom dock ser jag honom som lite klen och kan försvinna i matcher. Dessutom lite loj i sitt spel.
      Skulle inte heller bli billig ser hellre Lallana än Pastore.

  6. Låter som ett ganska bra pris, frågan jag ställer mig är om vi verkligen behöver en forward till? Med Borini tillbaka så anser jag att vi bara behöver en ytterforward till truppen och det är inte Remy. Då ser jag hellre Konoplyanka, Griezmann, Shaqiri eller liknande.

    • Jag håller med dig. Men Borini gjorde 7 mål på 32 matcher förra säsongen för Sunderland, ett par av dem var straffar. Remy gjorde 14 mål på 26 matcher förra säsongen… Han är mer färdig, har CL erfarenhet och generellt ett mycket störe hot!

      Jag tror att det kan vara dags att casha in på Borini för ca 8-9 miljoner pund samtidigt som vi släpper Alberto och Aspas för ungefär lika mycket. Så har vi en spelare som på riktigt gör skillnad, lägre lön än vad de 3 har tillsammans samt kanske 10 miljoner att investera i en Kono, Lallana, Greizmann eller Shakiri….

      Då skulle anfallsplatserna se ut såhär: Sturridge, Suarez, Remy, Sterling, Coutinho, (en av ovanstående), Ibe , Suso… Nu har vi ordentligt med bredd samt spets i mina ögon….

  7. Remy är enligt mig för dålig, sedan håller jag med om att priset skulle vara rimligt men hellre att vi väljer andra alternativ och sparar de pengarna.

  8. Borde man inte försöka köpa Marchisio eller Candreva, då har man ju säkrat mittfältet. Sen Griezmann, Bernard eller Konoplyanka som offensiva mittfältare. Lovren eller Verthongen som mittback och Sequeira alternativt Moreno som vänsterback. Kanske behövs en högerback också och då tänker jag på typ Kyle Walker.

    • Nu har vi inte 2 miljarder att spendera…

Kommentarer är stängda.