[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool har återkommit till Inter med ett andra bud på Mateo Kovacic. Det nya budet ligger på €18 miljoner, vilket är betydligt mer än det första budet på €10 miljoner (Gazzetta dello Sport).

Liverpool förbereder ett bud på €3 för Carl Medjani (Haberturk).

* * *

Liverpool förväntas trigga Bentekes utköpsklausul på £32,5 miljoner efter FA-cupfinalen (The Telegraph).

* * *

Liverpool ger Manchester United konkurrens om två spelare. Det rör sig om Clyne och Nico Gaitan. Den sistnämnde har en utköpsklausul på £25 miljoner (The Mirror).

Liverpool är intresserade av Nico Gaitan, som även ryktas till Manchester United, Valencia och PSG. Argentinaren värderas till £21 miljoner (The Daily Mail).

Burnley har accepterat Tottenhams bud på Danny Ings. Budet ligger på hela £12 miljoner. Liverpool är favoriter, då Ings vill till LFC, trots att klubben inte är villiga att matcha Spurs bud. Detta kan vara ett sätt för Spurs att få tribunalen att tvinga Liverpool att betala mer för Ings om ärendet går dit (The Daily Mail).

* * *

Liverpool vill värva Nathaniel Clyne som ersättare till Glen Johnson. Nyligen nobbade Southampton ett bud på £10 miljoner från just Liverpool. Manchester United är också intresserade av Clyne (The Guardian).

Christian Benteke har en utköpsklausul på £32,5 miljoner vilket betyder att Aston Villa inte kan stoppa honom från att lämna om Liverpool budar den summan (The Guardian).

* * *

Rodgers vill ersätta Johnson med Clyne. Southampton har tackat nej till Liverpools första bud på £10 miljoner men Reds förväntas återkomma med ett höjt bud. Liverpools förhandlingsläge förstärks av att Clyne bara har 1 år kvar på sitt kontrakt. Manchester United har visat intresse för Clyne, men är inte längre med i jakten, då van Gaal jagar andra spelare istället (The Times).

Igår budade Liverpool £10 miljoner för Clyne men Saints tackade nej. Nu är det upp till Liverpool att höja budet till £12 miljoner. Clyne vill gärna flytta till Liverpool och Saints är medvetna om detta, samtidigt som han bara har 1 år kvar på kontraktet . Tidigare kollade Saints på Sam Byram och Kieran Trippier som potentiella ersättare, men nu är Spurs hetare på Trippier (The Daily Express).

Liverpool har gjort förberedande arbete för att signa Christian Benteke. James Milner kommer att skriva på för Liverpool, som även hoppas signa Danny Ings utan att frågan om kompensation ska behöva beslutas i en tribunal (The Daily Express).

* * *

Liverpool har lagt ner sitt intresse för Neto. LFC scoutade brassen och förde samtal med hans representanter, men klubben förväntar sig att han hamnar i Juventus istället. Liverpool har ryktats vara intresserade av Adam Bogdan men han finns inte med på målvaktslistan (The Liverpool Echo).

26 kommentarer
  1. Clyne är den perfekta värvningen. Ett bra lag måste ha bra ytterbackar, det är så viktigt!

    Clyne är redan nu bättre än Glen och kommer dessutom utvecklas. £10m är ju lite av ett skambud, i vanlig ordning, från oss.

    Fattar inte Benteke-ryktena, vet inte transferkommitén hur det gick för Carroll och senast Balotelli och Lambert? Måste vara ett skämt…

    • Man blir väldigt fundersam angående Benteke. Som sagt ovan, den typen av spelare passar inte in! Fast han är ju lite mer rörlig än de ovan nämnda.
      Clyne skulle man verkligen vilja ha in men är det realistiskt att han väljer oss? Skulle inte förvåna mig om han har Aidy som agent!:)

    • Benteke är bara en rökridå säger jag som obotlig optimistist…

    • £10m för en försvarare med 1år kvar på kontraktet skulle jag säga är ett otroligt bra bud.

    • Spot on, som vanligt Kribba.

      Bentekeryktena gör mig riktigt orolig, när Ballo skrev på för oss så var det riktigt blandade känslor, en skön snubbe men en udda sådan med tanke på sina tidigare utspel. Ballo KAN vara bra med rätt spelsystem och det har vi definitivt inte haft en enda match med honom på planen i år, jag tror fortfarande på Borini och Ballo.

      Med Benteke känns det som ett ”Måsteköp” för att han ”har” gjort ett par baljor men med ett helt annorlunda spelsystem i ett AV, BR sjunker hos mig, han styrde skutan rätt under 2 säsonger för att nu bara falla pladask…

  2. Tror att vi kan lösa en handfull bättre anfallare för £33 mille än Benteke, skulle bli förvånad ifall Lacazette, Vietto, Zlatan, Vitolo, Volland, Bas Dost, Reus, Aubameyang m.fl skulle vara dyrare än så.

    Betalar de så mycket för Benteke så är det nog dags att skicka hela kommitén och Rodgers åt fanders.

    • Enda nackdelen är väl att iaf Zlatan, Reus och Lacazette skulle kräva väldigt hög lön då dessa herrar är aktuella för lite bättre finansierade klubbar är Liverpool.

  3. Härliga nyheter om att Klopp har Liverpool som sitt absoluta favoritjobb, han är till och med beredd att hoppa över sitt sabbatsår ifall han får erbjudande om jobbet nu.

    Tror att med Klopp så hade vi nog kunnat behålla Sterling, fått ytterligare fart på Ibe och Coutinho hade utvecklats till den världsspelare han är. Tror att han även har en större dragningskraft än vad Rodgers har gällande transfers.

    • Källa på det? Vill inte vara så men utan källa kan jag säga att Messi, Neymar samt Zidane kommer skriva på inom kort

    • Saknar ett bra qoute från Bild’s artikel. Känns som att detta är likaväl kan vara ett hittepå, baserat på att Klopp någon gång prisat Liverpoolpubliken.

  4. Enligt Gazzetan så ska vi ha lagt ett £12.9 bud på Kovacic. Hade varit en dröm i mina ögon där har vi en spelare med högt till tak!

  5. Jag är redan trött på att det står ”Ings väljer Liverpool” och ”Milner kommer att skriva på för Liverpool”. Varför händer det då inget? Lfc (eller Ayre) verkar vara grymma på att dra ut på förhandlingar. Sen vet man ju inte vad som stämmer och inte, men ändå.

    • Milner och Ings kontrakt går väll ut vad jag vet och då kan dom inte gå förns det är helt slut, 1:a Juli eller vad det är, Juni kanske.

    • Deras kontrakt är inte över än så det kommer nog ta tills första juli innan dom skriver på.

    • Man kan väll fortfarande signa spelaren innan kontraktet har gått ut? Tycker de är märkligt att vi alltid ska vänta så länge med värvningar om det nu är sant att dom vill komma hit

    • Dom kan skriva en pre-contract men den kan brytas av spelaren eller klubben. Dom väntar väl helt enkelt tills dom kan skriva ett ordentligt kontrakt. Alternativt är det för att dom är på semester just nu.

  6. Förstår att vi jagar Benteke som sagt. Du behöver världsklasspelare om du ska spela med bara mindre offensiva pjäser. Typ Suarez, eller Agüero.

    Di Maria, t.ex, flyger som en vante i PL. Vi behöver en starkare spelare där uppe, tror Benteke är typ så rörlig en sådan spelare kan bli.

    Hade föredragit Higuain, men tror han kan välja ganska många CL-klubbar före oss… Ja, alternativen är nog inte många!

  7. Goa namn på väg in (om man ska tro på rykten)!

    Kovacic
    Ings
    Benteke
    Clyne
    Milner

    Behöver en def mitt + en mv också…

    • Tydligen intresse för Kondogbia med, hade varit en grym DM! Sen blir det väl Matt Ryan eller Adam Bogdan som andremålvakt.

    • Adam Bogdan får fan knappt spela i Bolton så vad fan ska Liverpool ha honom till?

      Sen har Echo gått ut och sagt att Liverpool inte är intresserade av Bogdan.

  8. Ge mig EN bra anledning till att vi skulle locka större namn i år än förra året då vi stod som liga två och CL spel att vänta!
    Är bara löjligt ATG spelkulera i namn som Gaitan,Kovacic,Lacasette,Higuain,Reus etc!

  9. Benteke & ings som strikers och för dom summorna herregud vem i denna löjliga transfer kommitté är det som trollar…

    Vi har vant med att leva i mitten och vi blir typ glada för värva en back up anfallare som benteke BORDE vara i vår klubb.

    Resterande spelare kan jag ej uttala mig om då knappt sett gaitan / Kovacic / clyne

    YNWA

    • Ja herregud, typ £5m för en engelsk u21 anfallare. Skjut alla i transferkommittén.

  10. När vi möter AV så är det en spelare framför andra som man verkligen fruktar och det är Benteke. Tyvärr lite dyr men så är väl alla spelare i PL som presterat hyfsat.

    Kommer vi värva någon defensiv mittfältare eller är tanken att Can ska spelas in där?

  11. Den stora frågan är ju om vi verkligen har bjudit på de spelare som nämns, eller om det är bs-rykten som så många ggr förut??

Kommentarer är stängda.