[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Det har spekularats kring om Fabio Borini eventuellt kommer att ges chansen mot Hull – men så verkar ej bli fallet.

Enligt The Mirror och The Daily Mail kommer Balotelli att starta även Hull-matchen. Han blev som bekant utbytt redan i paus mot Real Madrid – men verkar alltså få fortsatt förtroende i startelvan.

Dessutom uppger Gazzetta dello Sport att Fabio Borini vill lämna Liverpool i januari. Han ska vara väldigt missnöjd med att han inte ens fick plats på bänken mot Real Madrid. Tidningen skriver även att Borini knappt pratar med Rodgers och nämner tre italienska intressenter: Inter, Sampdoria samt Fiorentina.

Det är ingen hemlighet att Liverpool försökte sälja Borini i somras, men kommer verkligen någon av de intresserade Serie A-klubbarna att vara villiga att betala £10 miljoner (eller mer…) för hans tjänster?

8 kommentarer
  1. Är det nästan inte lite humor att han grinar att han får nöta bänk vilket var helt tydligt när han inte gick i somras? Girigheten stoppar många spelares karriärer tror nog Borinis dito skulle mått bra i ett ” sämre” lag och speltid.

    • Japp! Rätt åt honom anser jag! Han hade chansen att gå till Sunderland men valde att stanna på bänken. Viktigt att köpa rätt spelare då fel spelare är svåra att göra
      sig av med för en bra slant.

    • Girighet är det knappast då han fick ett bra (ekonomiskt) erbjudande från qpr

  2. Nu tycker inte jag Borini verkar hålla särskilt hög klass, men han lägger in en arbetsinsats när han spelar och verkar vara ganska duktig på att läsa spelet. Han kanske inte håller Liverpoolklass (om vi nu är ute efter en högre klass av spelare) men han har i ärlighetens namn inte fått en vettig chans. Undrar om han fått spela istället för Balotelli, hade ham gjort fler pytsar? Han passar ju in mer i BR:s sätt att vilja spela iaf.

    Han var lovande under sin första försäsong med oss, sen bröt han foten och efter det har det varit minst sagt minimalt med speltid. Vi kanske gjorde fel som värvade honom (med vi, Brendan Rodgers), men vi har samtidigt inte haft nån röd tråd i hur vi ska använda honom och när, han känns lite styvmoderligt behandlad. Lustigt med tanke på att han kändes som en BR-favorit när han värvades in. Jag är inte avogt inställd till att spela honom ett antal matcher och se. Han och Balotelli på topp tills sturridge kommer tillbaka? Låt de visa att de har en framtid i LFC..?

  3. Sanslöst att ngn var beredd att betala 14 m pund för honom. Han skulle ha tvingats iväg till förmån för en klassanfallare. Nu får vi vara nöjda med kanske 1/3 av den summan. Ytterligare en av alla kassa värvningar sista åren. Med alternativ som Lambert å Borini vinner man ingen liga. Balo hade räckt att ha som alternativ på bänken till Origi anländer.

    • Vi skulle alltså spelat en gel säsong med liga, cl och cuper med en skadedrabbad Sturridge och Balotelli?

      Det funkar kanske inte riktigt så. Lambert är utan tvekan en duglig 3e anfallare. Speciellt om grundidén var att spela mer en forward.

    • Nej, men med tre stycken. Sturridge + en till och sedan antingen Balo lr Lambert. Lambert är INTE ett dugligt tredjeval om man ska spela med två anfallare, han är ett dugligt fjärdeval. Balo ett dugligt tredjeval, men Borini INTE en startspelare jämte Sturridge. Jag hade hellre sett två riktigt fantastiska anfallare och en sen en av de övriga tre.

      Vi har skador nu och Borini får inte ens plats på bänken.. Hur kass måste han då inte vara… Däri ligger en stor del av vårt problem. Kvaliteten på spelarna räcker inte. Balo, Lambert, Borini, Allen, Can å säkert ngn till är inte startmaterial i ett lag som ska vinna PL. De är knappast startmaterial i ett lag som ska nå CL. De duger kanske som bredd och alternativ, men inte mer i dagsläget. Det måste man inse.

      Vi saknar en klassanfallare, och sitter med tre stycken mediokra kvar, sälj (lr ge fan å köp) två av dessa, och lägg krutet på en rejäl till en rejäl slant och lön istället. Nu ska BR ut å värva en anfallare i januari istället och fsöka bli av med Borini då… Brukar vara betydligt svårare då.

    • Håller inte med, Lambert är utan tvekan en bra 3e forward. Billig, gör sina 10+ kassar om han får regelbunden speltid och är ett annat slag hot än våra andra strikers. Anar även ett fint spelsinne. Bara man har någon snabb som kompletterar honom så är det perfekt.

      Förstår inte vad det är du gnäller på när det gäller Lambert, han kanske inte är en Lewandowski men han håller god PL-klass.

Kommentarer är stängda.